Facebook Pixel ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: "Κανένα πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ – Πέναλτι στον Ουάρντα, τρεις κόκκινες στο ΑΕΛ-ΑΕΚ"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-07 00:09:00

"Κανένα πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ – Πέναλτι στον Ουάρντα, τρεις κόκκινες στο ΑΕΛ-ΑΕΚ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Κανένα πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ – Πέναλτι στον Ουάρντα, τρεις κόκκινες στο ΑΕΛ-ΑΕΚ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανάλυση Βαρούχα και η «σφαγή» του Παναθηναϊκού!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε το βράδυ της Κυριακής στην «Αθλητική Κυριακή» όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, όπου και πάλι υπήρχαν λάθη και φυσικά μεγάλη συζήτηση για τη χρήση του VAR.

Ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως δεν υπήρξαν σοβαρά λάθη στο Άρης – Ολυμπιακός, ούτε και στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, όπου συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι Αρκάδες στο 39’, με το ματς στο 0-1.

Όσον αφορά το παιχνίδι που πραγματικά έγινε... χαμός, στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη, ο Βαρούχας τόνισε πως είναι κανονικό το γκολ του Ζαχίντ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά και ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Ξάνθης στο 93’, αφού υπάρχει παίκτης σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Τέλος, όσον αφορά το ΑΕΛ – ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως υπήρξαν πάρα πολλά λάθη από τον διαιτητή Κουμπαράκη και για τις δύο ομάδες,. Αρχικά, τόνισε πως έπρεπε να δει απευθείας κόκκινη κάρτα (αντί για κίτρινη) ο Κάτσε για χτύπημα στον Σιμόες στο 14’, αλλά και ο Βράνιες να αποβληθεί λίγο αργότερα στο 25’ με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ουάρντα.

Από εκεί και πέρα, συνέχισε λέγοντας πως έπρεπε να δει την κόκκινη απευθείας και ο Μάνταλος για τράβηγμα των μαλλιών του Ουάρντα, ενώ για την φάση του 61ου λεπτού σημείωσε πως υπάρχει πέναλτι του Μπάρκα πάνω στον Ουάρντα, αλλά και στη συνέχεια φάουλ του Ντάουντα στον Βράνιες και όχι το ανάποδο, άρα και πέναλτι.

Δείτε όλες την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων:

****ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία της χρονιάς: Τα... έχασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τη Λίλα - Δείτε τι έγινε με Άρη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags