Facebook Pixel Ποιο διπλό στην Τρίπολη; Έσκασε "ρουκέτα" στον ΠΑΟΚ
| 2019-10-07 11:44:00

Ποιο διπλό στην Τρίπολη τώρα; Έσκασε "οβίδα" στον ΠΑΟΚ - Τραβάει τα μαλλιά του ο Φερέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιο διπλό στην Τρίπολη τώρα; Έσκασε "οβίδα" στον ΠΑΟΚ - Τραβάει τα μαλλιά του ο Φερέιρα!

Άσχημη είδηση και post... τρόμος. Τι συνέβη;

Γεγονός πως ο -μέχρι στιγμής- Φερνάντο Βαρέλα δεν έχει καμία σχέση με τον περυσινό και τον προπέρσινο. Δεν θυμίζει σε τίποτα το "αφεντικό" της άμυνας του ΠΑΟΚ, αλλά εν πολλοίς, πέραν της προσωπικής του απόδοσης, γι' αυτό "ευθύνεται" και ο συνολικός τρόπος της ανασταλτικής λειτουργίας των πρωταθλητών, που είναι σαφώς διαφορετικός σε σχέση με την εποχή Λουτσέσκου.

Όπως και να 'χει όμως, ο Βαρέλα για τον ΠΑΟΚ είναι ο... Βαρέλα. Προσωπικότητα τεράστια, δύναμη εντός και εκτός γηπέδου, ηγέτης στ' αποδυτήρια, καταλύτης στο κάθε τι που σχετίζεται με την ομάδα. Και προφανώς, εννοείται, πως σε μια εποχή που τα νέα από το ιατρικό δελτίο είναι καλά για τους νταμπλούχους, με την επιστροφή του Μαουρίσιο και την ενσωμάτωση σε πλήρες προπονητικό πρόγραμμα του Βιεϊρίνια, το τελευταίο που θα ήθελε ο Αμπέλ Φερέιρα είναι να δει τον Αφρικανό να τίθεται νοκ-άουτ.

Πόσο μάλλον λόγω των αρκετών προβλημάτων που εμφανίζει φέτος, συνολικά όπως είπαμε, η ανασταλτική λειτουργία του Δικεφάλου, αλλά και λόγω του ότι ο Πορτογάλος προπονητής, όπως άλλωστε και ο προκατόχος του, πέραν των Κρέσπο - Βαρέλα δεν "βλέπει" τίποτα άλλο για την στελέχωση της καρδιάς της αμυντικής γραμμής της ομάδας του. Ο Ίνγκασον δεν έχει παίξει φέτος παρά μόνο 38 λεπτά στη φιλοξενία του Πανιωνίου, ενώ ο Μιχάι, απλώς, αγνοείται.

Προς τι η εισαγωγή; Ο Φερνάντο Βαρέλα λοιπόν αποχώρησε τραυματίας χθες από την Τρίπολη με πρόβλημα στο γόνατο, πρόβλημα που φαίνεται πως επιδεινώθηκε από το γεγονός πως παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο ως το τέλος του ματς, παρότι είχε ενοχλήσεις από το τέλος του πρώτου μέρους. 

Ο ΠΑΟΚ επισήμως ανακοίνωσε πως ο 31χρονος στόπερ θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί με το πλέον όμως ανησυχητικό να έρχεται από ένα ποστάρισμα της συζύγου του, η οποία στα social media έγραψε χαρακτηριστικά: "Άσχημα νέα που μας ταρακούνησαν, αλλά είμαστε δυνατοί και θα κερδίσουμε μαζί".

Μένει να δούμε σήμερα, μετά και τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο παίκτης, αν η σύζυγός του γνωρίζει κάτι περισσότερο και δικαιολογημένα μοιράστηκε, διαδικτυακά, την αναστάτωσή της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ χαίρεται την Τούνη - Γι' αυτό έχει πέσει η απόδοσή του; (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags