Facebook Pixel Φερνάντο Βαρέλα - ΠΑΟΚ: ΣΟΚ για Βαρέλα - Αυτό είναι το πρόβλήμα του - Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση!
| 2019-10-07 19:31:00

ΣΟΚ για Βαρέλα - Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο - Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση!

Sportdog Team
ΣΟΚ για Βαρέλα - Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο - Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση!

Άσχημα τα νέα για τον άσο του ΠΑΟΚ. Τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Φερνάντο Βαρέλα - ΠΑΟΚ: Πιο σοβαρό από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το πρόβλημα του Φερνάντο Βαρέλα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο αμυντικός του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν τους φόβους που εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αφρικανός στόπερ "υπέστη ρήξη του σώματος του έξω μηνίσκου. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού που θα κρίνει και τον χρόνο απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, θ’αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών" όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της.

Ο Βαρέλα θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του συγκεκριμένου προβλήματος, με το χρόνο και τον τύπο της, να εξαρτώνται από το ιστορικό του ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θα φανεί στη συνέχεια και το διάστημα που θα χρειαστεί να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας...

Αναλυτικά η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:

"Τ’ αποτελέσματα έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη του σώματος του έξω μηνίσκου. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού που θα κρίνει και τον χρόνο απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, θ’ αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags