Facebook Pixel Sportdog.gr | O Σίλβα... χειρότερος από Αλαρντάις και Κούμαν!
| 2019-10-07 23:54:00

O Σίλβα... χειρότερος από Αλαρντάις και Κούμαν!

Sportdog Team
O Σίλβα... χειρότερος από Αλαρντάις και Κούμαν!

Κακά μαντάτα για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, όταν στην αρχή της σεζόν υποστήριζες ότι οι προσθήκες άνω των 100εκατ. λιρών είναι ικανές να σε φέρουν στην πρώτη 6αδα και τελικά, στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές να είσαι στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η κατάσταση... ξεφεύγει ακόμα περισσότερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι στιγμής ο μέσος όρος βαθμών του στην Έβερτον είναι χαμηλότερος των Αλαρντάις, Κούμαν και Μαρτίνεθ που έφυγαν νύχτα!

Και όμως! Η νέα ήττα της Έβερτον από την Μπέρνλι μείωσε πάρα πολύ τον μέσο όρο του Πορτογάλου τεχνικού. Πλέον με 46 παιχνίδια πρωταθλήματος στον πάγκο της Έβερτον, ο Σίλβα έφτασε τις 17 νίκες, 10 ισοπαλίες και 19 ήττες! Μέσος όρος πόντων... 1.33 ανά παιχνίδι!

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο «περίεργη» για τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού αν αναλογιστεί κανείς ότι η επίδοση της ομάδας επί των ημερών του είναι χειρότερη και από τις αντίστοιχες των Σαμ Αλαρντάις (1.42), Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (1.44) και Ρόναλντ Κούμαν (1.47)!

Ο 1.33 πόντος ανά παιχνίδι είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση της Έβερτον μετά την τετραετία του Γουόλτερ Σμιθ στον πάγκο (1998-2002), όπου κατέγραψε 1.15.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags