Facebook Pixel "Μας τελείωσε ο ...παπατζής"! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-30 10:30:00

"Μας τελείωσε ο ...παπατζής"! (ΦΩΤΟ)

"Μας τελείωσε ο ...παπατζής"! (ΦΩΤΟ)

Γενική κατακραυγή στον Μανόλο Χιμένεθ επικρατεί στις εφημερίδες, μία μέρα μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Στουρμ Γκρατς με τις λεγόμενες "αντικειμενικές" να σέρνουν πρώτες το χορό.

Πάνω στον Μανόλο Χιμένεθ έπεσε όλος ο Τύπος την επομένη της ήττας της ΑΕΚ από την Στουρμ Γκρατς (1-2,) για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Λες και το μοναδικό πρόβλημα της Ένωσης είναι ο προπονητής και οι εκείνοι που τη διοικούν στερούνται ευθυνών. Το …χοντρό μπινελίκι, πάντως, το ακούει ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής βλέπει το χθεσινό "σήκω και φύγε" του κόσμου στο ΟΑΚΑ να γίνεται πρωτοσέλιδο στις αθλητικές εφημερίδες.

Οι τίτλοι των σημερινών πρωτοσέλιδων περιέχουν πραγματικά βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Ανδαλουσιανό, τον οποίο η ΑΕΚ (και επίσημα χθες) θέλει να τον ξεφορτωθεί, αλλά δεν προχωράει την απομάκρυνσή του γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα επί της παρούσης είναι η αποζημίωση του.

Μην περιμένετε να δείτε τις αεκτζήδικες εφημερίδες να βγάζουν περισσότερη …χολή. Γιατί πολύ απλά, οι λεγόμενες "αντικειμενικές" έχουν δώσει τα ρέστα τους. Ειδικά ο τίτλος που χρησιμοποιεί το "GOAL" βγάζει …μάτια: "Καληνύχτα, παπατζή" αναφέρεται συγκεκριμένα. Καταλαβαίνετε ποιος είναι ο παπατζής φυσικά…

Στη "Sportday", χαρακτηρίζουν τον Χιμένεθ, "τελειωμένο", ενώ "Φίλαθλος" και "Ώρα των Σπορ" χρησιμοποιούν το "σήκω και φύγε" που είπαν οι Ενωσίτες στο ΟΑΚΑ. Μόνο η "Κιτρινόμαυρη Ώρα" τα ρίχνει και στους μετόχους, έχοντας τίτλο "βρείτε λύση και εξαφανιστείτε".

Δείτε τα πρωτοσέλιδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags