Facebook Pixel Άρης: Κρούση στον Ουζουνίδη μετά τον Ολυμπιακό - Ποιος είναι εναλλακτική - Αποκάλυψη!
| 2019-10-08 13:41:00

"Τελειώνει" ο κόουτς σε μεγάλη ομάδα - Κρούση στον Ουζουνίδη - Ποιος είναι εναλλακτική - Αποκάλυψη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" ο κόουτς σε μεγάλη ομάδα - Κρούση στον Ουζουνίδη - Ποιος είναι εναλλακτική - Αποκάλυψη!

"Βράζει" η εξέδρα. Δεν κάνει... γκελ. Τον έχει έτοιμο. Νέο ρεπορτάζ.

Το λέγαμε από χθες, ψιθυρίζονταν από προχθές, αμέσως μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνεται πλέον με κάθε τόνο και επισημότητα.

Ο Άρης δεν θα συνεχίσει -τελικά- με τον Απόστολο Τερζή και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ο Γερμανός Μίκαελ Ένινγκ είναι αυτός που φιγουράρει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πόστο, αλλά η αλήθεια είναι πως η υποψηφιότητά του, πρακτικά, έχει "καεί".

Πώς αλλιώς να ερμηνευτεί δηλαδή το γεγονός πως ο άνθρωπος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, είδε παιχνίδι του Άρη (την "τεσσάρα" επί του Παναθηναϊκού), ήταν ο μόνος που από την πρώτη αναζήτηση των "κιτρίνων" είχε δεχθεί να αναλάβει τα ηνία, ωστόσο ποτέ ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν "ψήθηκε" και μάλιστα, φρόντισε να το καταστήσει ευκρινές, επιλέγοντας να αφήσει στον... πάγο τον μόνο προπονητή που είπε "ναι" για χάρη της μονιμοποίησης του Τερζή.

Τώρα λοιπόν, πως αυτός που δεν κρίθηκε καταλληλότερους ούτε του... υπηρεσιακού, θα κληθεί να αναλάβει; Και άντε, στην ανάγκη, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει από τη μεριά του club, επικοινωνιακά όμως, στον κόσμο της ομάδας (που όπως φαίνεται και από ανακοινώσεις, αντιδράσεις κ.λπ.) δεν είναι και στα... καλύτερά του, πώς θα περάσει; Είναι ομολογουμένως ένα σοβαρό ερώτημα αυτό, ειδικά από τη στιγμή που ακόμη και τώρα το αφεντικό φαίνεται να προσπαθεί να εξαντλήσει όποια εναλλακτική του προτείνεται από το να δεχτεί εκείνη του Γερμανού τεχνικού.

Είναι χαρακτηριστικό πως, αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και την απόφαση να πάει ο Άρης σε πρόσληψη προπονητή, επικοινώνησε εκ νέου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός, όπως και στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών (προ μονιμοποίησης Τερζή) δεν φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο "Βικελίδης", επιμένοντας και απαντώντας στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, πως αυτό που τον απασχολεί τη δεδομένη στιγμή είναι να συνεχίσει σε πάγκο εκτός Ελλάδας.

Μια υποσημείωση. Δεν πρέπει να αποκλειστεί η προοπτική να στραφεί ο Θόδωρος Καρυπίδης σε άλλη, ελληνική λύση (Πετράκης;). Αν δεν τα καταφέρει τελικά, αν δεν βρει τον "ιδανικό", τότε ναι, προφανώς θα είναι "αναγκασμένος" να συναινέσει στον Μίκαελ Ένινγκ. Και το επικοινωνιακό, που προφανώς έχει πολλές "τρύπες" για να μπαλωθούν στην περίπτωση του Γερμανού, έπεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ο Σαββίδης με την... κλοπή στο ντέρμπι - Έτοιμος να κινηθεί νομικά - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags