Facebook Pixel ΑΕΚ: Δηλώσεις Μελισσσανίδη-Πατούλη για Αγιά Σοφιά
| 2019-10-08 16:20:00

Τρέχει για την Αγιά Σοφιά η Περιφέρεια – Τί δήλωσαν Μελισσσανίδης-Πατούλης για Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρέχει για την Αγιά Σοφιά η Περιφέρεια – Τί δήλωσαν Μελισσσανίδης-Πατούλης για Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν διαβεβαίωση για την τάχιστη συνέχιση του έργου.

ΑΕΚ: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ, με προεξάρχοντα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για το θέμα της υπογειοποίησης και των άλλων έργων που αφορούν την Αγιά Σοφιά.

«Η Αγιά Σοφιά θα γίνει, είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία μέρα. Σήμερα μαζί με τον πρόεδρο (σ.σ Μελισσανίδη) και το Δημάρχο (σ.σ Βούρο) δώσαμε μία υπόσχεση. Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο και όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο τρόπο και το καλύτερο αποτελεσματικό έργο το οποίο θα χαίρονται για εκατοντάδες χρόνια οι ΑΕΚτζήδες, αλλά και όλοι οι πολίτες της Αττικής», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης, ενώ για το χρονοδιάγραμμα τόνισε: «Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Η γραφειοκρατία που υπήρχε στο παρελθόν, δεν θα υπάρχει στο παρόν και στο μέλλον».

«Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν, θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Είναι και ο Δήμαρχος εδώ, αφού και η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά», δήλωσε μετά τη συνάντηση στην Περιφέρεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags