Facebook Pixel Άρης: Αποκάλυψη Τερζή για τον επόμενο προπονητή του Άρη!
| 2019-10-09 17:42:00

Αποκάλυψη Τερζή για τον επόμενο προπονητή του Άρη!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τερζή για τον επόμενο προπονητή του Άρη!

Ποιος θα είναι ο νέος κόουτς των Κίτρινων;

Άρης: Φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο του Ευόσμου έδωσε ο Άρης το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου και επικράτησε με 3-1.

Μετά το ματς, ο προπονητής Τόλης Τερζής επιβεβαίωσε τη συμφωνία της ομάδας του με τον Γερμανό Μίχαελ Ένινγκ, αλλά υποστήριξε ότι και ο ίδιος θα παραμείνει στους "κίτρινους".

Όταν ρωτήθηκε από τη Nova για τις  πληροφορίες που τον φέρνουν να μένει στον Άρη ως συνεργάτης του Μίκαελ Ένινγκ, απάντησε: "Ισχύουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της ομάδας".

Από εκεί και πέρα, το 1-0 για τον Άρη έγινε στο 7' με πλασέ του Τόνσο, ενώ οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν στο 11' με κεφαλιά του Ναζίμ. Το 2-1 για τους Θεσσαλονικείς έκανε πάλι ο Τόνσο με πλασέ, ενώ είχε προηγηθεί στο 27' δοκάρι του Απόλλωνα σε φάουλ του Νύκταρη.

Δοκάρι είχε στο 87' ο Άρης με εκτέλεση φάουλ του Μαντσίνι, ενώ ο Αργεντινός στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με εκτέλεση πέναλτι.

ΑΡΗΣ: Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε (80′ Μαρμαρίδης), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (84′ Τσαγκαλίδης), Διαμαντόπουλος (62′ Μπακούτσης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος, Μπαστακός (79′ Σιφναίος), Νύκταρης (56′ Νούσιος), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (56’Μπιμάι)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags