Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Σφαγή" στη Superleague - Αυτός "τσιγκλάει" τους μεγάλους - Deal με... ψίχουλα - Θα γίνει... κλοπή
| 2019-10-09 22:51:00

"Σφαγή" στη Superleague - Αυτός "τσιγκλάει" τους μεγάλους - Deal με... ψίχουλα - Θα γίνει... κλοπή

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σφαγή" στη Superleague - Αυτός "τσιγκλάει" τους μεγάλους - Deal με... ψίχουλα - Θα γίνει... κλοπή

Κάνει "παπάδες" ο μικρός. Σε ποιους αρέσει. Βγάζουν τα... όπλα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χιλιοειπωμένο ήδη από το πρωί στον sportdog, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Η συγκεκριμένη εποχή δεν έχει ειδήσεις, δεν έχει εξελίξεις, δεν έχει επικαιρότητα. Ο’' αυτά λοιπόν, πρέπει να δημιουργηθούν, να παραχθούν. Γι’ αυτό και συνηθίζεται χρόνια, τέτοιες μέρες, να προκύπτουν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια. Και που συνήθως αφορούν ποδοσφαιριστές μικρομεσαίων ελληνικών ομάδων που κάνουν καλό ξεκίνημα και δημιουργούν «θόρυβο».

Ένας εξ αυτών λοιπόν είναι ο Λισάνδρο Σεμέδο, ο Πορτογάλος εξτρέμ του ΟΦΗ, ο οποίος και αγωνίζεται δανεικός στο Ηράκλειο από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Απολαμβάνοντας το… free style ποδόσφαιρο των κρητικού συλλόγου, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη σημειώσει τρία γκολ, όσα δηλαδή είχε σημειώσει πέρυσι σε ολόκληρη την χρονιά στην Ερεντιβίζιε με τη φανέλα του ολλανδικού συλλόγου.

Και αυτή ακριβώς η κακή του περυσινή σεζόν ήταν αυτή που εξώθησε τους παράγοντες της Φορτούνα να τον παραχωρήσουν δανεικό. Στην πρώτη του σεζόν στην Ολλανδία, πριν δύο χρόνια, στην 2η κατηγορία, είχε κάνει πραγματικά… παπάδες, πετυχαίνοντας 15 γκολ και συμβάλλοντας καταλυτικά στην άνοδο της Φορτούνα στα «σαλόνια». Πέρυσι όμως μάλλον το επίπεδο ανέβηκε αρκετά ώστε ν’ ανταποκριθεί και έτσι προέκυψε ο ερχομός του στην Ελλάδα. 

Ο ΟΦΗ διατηρεί option αγοράς του Σεμέδο, option που εκτιμάται πως ξεπερνάει το ταβάνι των Κρητικών, αλλά παράλληλα δεν είναι και απαγορευτική σε περίπτωση που έχει εξασφαλιστεί μια άλλη, επικερδέστερη, πώληση στη συνέχεια. Με τη Φορτούνα ο Ιβηρας δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, ως το καλοκαίρι δηλαδή του 2022. Δεδομένα ο Πορτογάλος κάνει ένα «θορυβώδες» ξεκίνημα στη Super League, έχει το πακέτο για να προκαλέσει βλέμματα (νεαρός, καλό background, ταχύς, διεμβολιστής κτλ),  αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο από  ένα απλό scouting για τον Σεμέδο.

Αν φυσικά συνεχίσει έτσι και βγάλει τη σεζόν με ανάλογα σταθερό και επίπεδο, τότε ναι, προφανώς θα είναι από τα ονόματα που θ’ απασχολήσουν αρκετά το καλοκαίρι. Και προφανώς,  όχι μόνο τον ΟΦΗ για το αν θα μπορέσει ή όχι να τον αγοράσει από τη Φορτούνα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Σαββίδη - Φέρνει στην Τούμπα Έλληνα άσο, πρώην του Ολυμπιακού - Ακριβή μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags