Facebook Pixel Απίστευτο δημοσίευμα: Η Ντόρτμουντ είχε κάνει πρόταση στον Κλοπ να επιστρέψει το 2018!
| 2019-10-10 12:39:00

Απίστευτο δημοσίευμα: Η Ντόρτμουντ είχε κάνει πρόταση στον Κλοπ να επιστρέψει το 2018!

Sportdog Team
Απίστευτο δημοσίευμα: Η Ντόρτμουντ είχε κάνει πρόταση στον Κλοπ να επιστρέψει το 2018!

Επική απάντηση από τον κόουτς της Λίβερπουλ.

Μια απίθανη αποκάλυψη έκανε η γερμανική Bild, η οποία έδωσε στην δημοσιότητα κομμάτια από το νέο βιβλίο του Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε (έχει τίτλο "Real Love - A life with Borussia Dortmund'), σε ένα από τα οποία γίνεται αναφορά στην προσπάθειά του να επαναφέρει τον Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2018, παρότι ο Γερμανός κόουτς είχε συμβόλαιο με την Λίβερπουλ.

 "Ήξερα πως ο Γιούργκεν θα τιμούσε το συμβόλαιό του μέχρι τέλους. Πάντα εξαντλούσε τα συμβόλαιά του. Έψαχνα όμως για ένα νέο μονοπάτι στην Ντόρτμουντ και έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσω από τον Γιούργκεν να σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο", ανέφερε ο Βάτσκε, με τον Κλοπ να έχει παραδεχτεί την πρόταση και να ισχυρίζεται μέσω του βιβλίου:

"Χτύπησε το τηλέφωνο όταν ήμουν στο αεροπλάνο, λίγη ώρα μετά τον τελικό του Champions League και μου είπε "Γιούργκεν, πρέπει να επιστρέψεις". Νόμιζα ότι έκανε πλάκα και του είπα:

"Είσαι ηλίθιος; Έχεις πιει; Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα; Έχω ακόμα μερικά χρόνια συμβόλαιο με την Λίβερπουλ".

Όσο για το λόγο που ο Βάτσκε προχώρησε στην τολμηρή πρόταση προς τον Κλοπ, αν και γνώριζε τις μηδαμινές πιθανότητες να επιτευχθεί deal, τόνισε: "Δεν θα είχα συγχωρήσει τον εαυτό μου αν δεν τον ρωτούσα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags