Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φήμες για μεταγραφάρα Σαββίδη - Χοντρά λεφτά σε πρώην Ολυμπιακό
| 2019-10-10 13:31:00

Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφάρα Σαββίδη - Χοντρά λεφτά σε πρώην Ολυμπιακό - Λέτε να γίνει;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφάρα Σαββίδη - Χοντρά λεφτά σε πρώην Ολυμπιακό - Λέτε να γίνει;

Αποκάλυψη από εξωτερικό. Τι συνέβη στο παρελθόν. Όλα τα δεδομένα.

Η αλήθεια είναι πως αν απαριθμήσει κανείς τις φορές που το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, θα χάσει το λογαριασμό. Είτε είχαν υπόσταση, είτε δεν είχαν τα κατά καιρούς σενάρια επαναπατρισμού του 27χρονου στόπερ, αυτά, πραγματικά, ήταν παρά πολλά. Και όπως φαίνεται, δεν σταματάνε. 

Χθες λοιπόν, τοπική εφημερίδα του Αμβούργου, όπου την τελευταία τριετία βρίσκεται ο Ελληνας στόπερ έφερε ξανά στην επιφάνεια αυτό το... μόνιμο φλέρτ, ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης είναι εκτός πλάνων του γερμανικού συλλόγου και πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Το προχώρησε μάλιστα και ένα βήμα παραπάνω, τονίζοντας πως ίσως το Αμβούργο είναι... τυχερό αν μπορέσει και πουλήσει τον διεθνή άσο τον προσεχή Ιανουάριο,  βάζοντας κάτι, ελάχιστα, στα ταμεία του από τα περίπου 6 εκατ. ευρώ που είχε δαπανήσει πριν τρία χρόνια για να τον αγοράσει από τη Λεβερκούζεν, προσφέροντάς του ένα τεράστιο συμβόλαιο.

Τεράστιο για τα δεδομένα και την προσφορά του παίκτη στο Αμβούργο. Τα μόνιμα προβλήματα τραυματισμών του δεν έλειψαν στον γερμανικό βορρά, χωρίς αυτή τη φορά να είναι και τα μόνα που δεν επέτρεψαν στις δύο πλευρές να... συνεργαστούν αρμονικά.

Είναι χαρακτηριστικό πως πέρυσι ο αλλοτινός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού (που ποτέ όμως δεν έχει κρύψει τα παοκτσίδικα αισθήματά του) αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς, το ίδιο ακριβώς έχει αγωνιστεί και φέτος και -αν κρίνουμε από το συγκεκριμένο δημοσίευμα- δεν πρόκειται να... αυξήσει την επίδοσή του φέτος αν βγάλει τελικά τη σεζόν στο Αμβούργο.

Πόση βάση λοιπόν μπορεί να έχει; Ρεαλιστικά, ελάχιστη. Ο ΠΑΟΚ και στο παρελθόν, όταν όντως υπήρξαν φορές που προσπάθησε να προσεγγίσει τον παίκτη, δεν βρήκε κοινό έδαφος. Υπερβολικές απαιτήσεις, σε βαθμό... παρεξήγησης, δεν επέτρεψαν κανένα από τα φλερτ να οδηγηθούν σε γάμο, "παγώνοντας" και τη στάση των ανθρώπων των πρωταθλητών προς τον Έλληνα αμυντικό. 

Κι αυτό, σε εποχές που ήταν ενεργός, που αγωνίζονταν, παρότι και τότε υπήρχαν προβληματισμοί αναφορικά με την ευπάθειά του στους τραυματισμούς. Τώρα λοιπόν, που έχει να παίξει ουσιαστικά κοντά δύο χρόνια, που η ευπάθεια... παραμένει, που υπάρχει (νωπό ακόμη σε αρκετούς στην ομάδα) αυτό το "παγωμένο" συναίσθημα, θα μπει ο Δικέφαλος στη διαδικασία να κάνει κίνηση, χωρίς μάλιστα επισήμως να ψάχνει κεντρικό αμυντικό; Μάλλον δύσκολο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο: Διπλό "μπαμ" από το πουθενά στον ΠΑΟΚ - Με αυτούς συμφώνησε - Πέφτουν υπογραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags