Facebook Pixel Ατακάρες Καραγεωργίου: «10 κιλά πιο βαριά από τις άλλες η φανέλα του ΠΑΟΚ»!
| 2019-10-11 12:56:00

Ατακάρες Καραγεωργίου: «10 κιλά πιο βαριά από τις άλλες η φανέλα του ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
Ατακάρες Καραγεωργίου: «10 κιλά πιο βαριά από τις άλλες η φανέλα του ΠΑΟΚ»!

Τι είπε για Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Βιεϊρίνια.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό "Focus 103,6 FM φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και μίλησε για την παρουσία του Ζίβκο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ, τον Κάρολ Σφιντέρσκι, αλλά και την επικείμενη επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Δεν βλέπω τίποτα καινούργιο που να κάνει εντύπωση στο πρωτάθλημα. Ωστόσο ειδικά για τον ΠΑΟΚ μπορώ να πω ότι υπάρχουν πολλά καινούργια στοιχεία, τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι η αλλαγή όλων των χαφ, από μια θέση όπου πέρσι ήταν 4 άλλοι παίκτες και τώρα δεν υπάρχει κανείς και μιλάω για Κάνιας, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο. Μόνο ο τελευταίος επιστρέφει, αλλά εμένα μου αρέσει ο Αουγκούστο, ενώ και ο Μίσιτς είναι καλύτερος από πέρσι. Είδα επίσης ότι αυτό το παιδί τον Εσίτι, τον πήραμε και τον βάλαμε απευθείας στο Champions League κόντρα στον Άγιαξ και τα πήγε πάρα πολύ καλά, ανταποκρίθηκε, ενώ η αλλαγή τερματοφύλακα ήταν επιβεβλημένη, αν και πέρσι ο Πασχαλάκης έδωσε πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για το Ζίβκοβιτς που έπαιξε βασικός στα δύο τελευταία ματς είπε: «Δεν ξέρω εάν θα μπορέσει να ανταποκριθεί ο Ζίβκοβιτς, που τον ξέρουμε σαν ένα πολύ καλό τερματοφύλακα από την Ξάνθη, αλλά η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι 10 κιλά πιο βαριά από τις άλλες. Μπαίνει ο παίκτης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και εάν ζυγίζει σωματικά 80 κιλά, είναι βέβαιο ότι έχει φτάσει στα 90 με την ασπρόμαυρη φανέλα. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να πω με σιγουριά εάν θα ανταποκριθεί ο Ζίβκοβιτς».

Για τη έφεση του Σφιντέρσκι στο σκοράρισμα είπε: «Ο Σφιντέρσκι είναι ικανότατος στο σκοράρισμα και εμένα θα μου άρεσε να τους δω μαζί με τον Άκπομ, ως επιθετικό δίδυμο, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι θα είχαμε 4 χαφ και όχι winger που έχουμε τώρα, αλλά καθαρόαιμους χαφ, κάτι πολύ δύσκολο να γίνει τώρα».

Για τη σταδιακή επιστροφή του Βιεϊρίνια στην αγωνιστική δράση είπε: «Εάν επιστρέψει ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, αλλά προς Θεού όχι στη θέση του Γιαννούλη, γιατί το παιδί έδειξε ότι αξίζει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει ακόμη και πίσω από τον φορ, είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και ικανότατος»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags