Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Σενάρια για "τράμπα" Χουλτ και Ινσούα - Έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ
| 2019-10-11 18:33:00

Απίστευτη τράμπα Χουλτ, Ινσούα - Μέσα και ο ΠΑΟΚ - Πότε υπογράφουν - "Κλαίνε" στον ΠΑΟ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη τράμπα Χουλτ, Ινσούα - Μέσα και ο ΠΑΟΚ - Πότε υπογράφουν - "Κλαίνε" στον ΠΑΟ

Τι θέλει η ΑΕΚ. Είναι αντι-Γιαννούλης. Θα πέσει... ξύλο!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Και οι δύο αριστεροί μπακ. Και οι δύο, με χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα Και οι δύο, μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Και οι δύο, δύσκολα (αν όχι απίθανα) θα επεκτείνουν τα συμβόλαια τους. Τι καλύτερη λοιπόν… πρώτη ύλη προκειμένου να αναπτυχθούν, ήδη, σενάρια που θέλουν τους Νίκλας Χουλτ και Εμάνουελ Ινσούα να μένουν μεν κάτοικοι… Ελλάδας, απλώς αλλάζοντας χρώμα στις φανέλες τους.

Ποιες είναι οι δύο ελληνικές ομάδες που αναζητούν αριστερούς μπακ; Η ΑΕΚ, με τη λογική πως ο Χουλτ εκρίθη, εζυγίσθη και ευρέθη… ελιποβαρής και ο ΠΑΟΚ, όπου μετά την προώθηση του Βιεϊρίνια στο κέντρο, μόνος αριστερός μπακ στο ρόστερ είναι ο Γιαννούλης, για τον οποίο υπάρχει πάντα ανοιχτό και το ενδεχόμενο της πώλησης, ακόμη και τον προσεχή Ιανουάριο.

Συνεπώς, τράμπες; Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τόσο ο Χουλτ όσο και ο Ινσούα δεν είναι «απαγορευτικοί» αναφορικά με τις αξιώσεις τους, για αμφότερους υπάρχουν θετικές κρίσεις (έστω και όχι ανάλογης ιεράρχησης), οπότε τίποτα δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί στην εν λόγω σεναριολογία, που θέλει την ΑΕΚ να εξετάζει τον Αργεντινό – ο οποίος δεν διανύει το  καλύτερο φεγγάρι του στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο αγωνιστικά – αλλά και τον ΠΑΟΚ να εξετάζει (αφού έχουν προταθεί) και τους δύο.

Προφανώς, για την περίπτωση του Σουηδού δεν μπορούμε να μιλάμε για κίνηση τον Ιανουάριο – εκτός αν περιμένει κανείς τον ΠΑΟΚ, αν τελικά αποφασιστεί να κινηθεί για τον Χουλτ να πάει να αγοράσει ποδοσφαιριστή, έστω ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, από την ΑΕΚ και η ΑΕΚ να συναινέσει – αλλά για καλοκαίρι. Τώρα, για τον Ινσούα, τίποτα δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί, ακόμη και ως προς το timing της όποιας κίνησης (πάντα αν και εφόσον οι δύο ομάδες που «παίζουν» για τον Αργεντινό το πάρουν απόφαση και κινηθούν για την υπογραφή του). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - "Σκάει" αποχώρηση τον Γενάρη - Φεύγει... καψούρα Σαββίδη και οπαδών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags