Facebook Pixel Θρίαμβος για Ολυμπιακό - Νίκησε με 5-1 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κ17!
| 2019-10-13 15:08:00

Θρίαμβος για Ολυμπιακό - Νίκησε με 5-1 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κ17!

Sportdog Team
Θρίαμβος για Ολυμπιακό - Νίκησε με 5-1 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κ17!

Μεγάλη νίκη για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ήταν ισοπεδωτικοί, κυριαρχώντας απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη και ξεπερνώντας μάλιστα το «σοκ» του πρώτου λεπτού.

Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ με προβολή του Πούλιανου, ωστόσο η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Η ισοφάριση ήρθε στο 16ο λεπτό, αφού μετά από ωραίο συνδυασμό στην περιοχή, ο Λιάτσος έγινε κάτοχος της μπάλας και νίκησε τον Δρανδάκη για το 1-1. Στο 32’ ήρθε η ανατροπή, μετά από φάουλ του Ιμπαγάσα και πολύ ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας από τον Κατσογιάννη που έστειλε με αυτόν τον τρόπο την μπάλα στα δίχτυα (2-1)!

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν συνεχώς στο μισό γήπεδο του αντιπάλου στο πρώτο 45λεπτο, χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα τέρματα με τους Ιμπαγάσα και Σταμούλη, με τον τελευταίο να γράφει τελικά το 3-1 στο 39ο λεπτό τελειώνοντας ιδανικά τη φάση!

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμό ούτε στο δεύτερο μισό. Ελέγχοντας πάντα το ρυθμό του αγώνα και αποδίδοντας εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη δύο ακόμα τερμάτων. 

Χρονακόπουλος (85’) και Λιοφάγος (90’) χρίστηκαν με τη σειρά τους σκόρερ, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό 5-1, που έφερε τον Ολυμπιακό στους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έχοντας παιχνίδι λιγότερο, στο -3 από την κορυφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags