Facebook Pixel Έξαλλοι οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι για Σαχίν
| 2019-10-13 19:17:00

Έξαλλοι οι οπαδοί – Ζήτησαν να φύγει παίκτης για μήνυμα στήριξης στον πόλεμο στη Συρία

Sportdog Team
Έξαλλοι οι οπαδοί – Ζήτησαν να φύγει παίκτης για μήνυμα στήριξης στον πόλεμο στη Συρία

Άνω κάτω η ομάδα με την ανάρτηση υπέρ της Τουρκίας.

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ζανκτ Πάουλι, μετά το μήνυμα στήριξης του Τσενκ Σαχίν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υπέρ του πολέμου της Τουρκίας στη Συρία.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ανοικτά την εισβολή και οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας έχουν γίνει έξαλλοι. Και αυτό γιατί στο καταστατικό τους απαγορεύουν ακραίες συμπεριφορές εναντίον ανθρώπων διαφορετικού χρώματος και πεποιθήσεων.

Γι'αυτό στην αναμέτρηση με τη Βέρντερ Βρέμης ανήρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά της εισβολής στην Συρία και όχι μόνο αυτό αλλά ζήτησαν να φύγει ο Σαχίν από την ομάδα.

«Η Ζανκτ Πάουλι ξεκαθαρίζει ότι είναι πλήρως αντίθετη με την ανάρτηση του Σαχίν, καθώς οι αξίες που πρεσβεύουν το κλαμπ δεν συμβαδίζουν με τα λόγια του παίκτη μας. Ο σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με τον παίκτη και θα λύσει το θέμα που έχει προκύψει. Η θέση της Ζανκτ Πάουλι είναι ξεκάθαρη: Ποτέ ξανά πόλεμος» αναφέρει η ανακοίνωσή τους.

Αναμένεται η αντίδραση από τη διοίκηση της Ζανκτ Πάουλι, η οποία πλέον πρέπει να διαχειριστεί την καυτή πατάτα που έχει στα χέρια της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags