Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Δημόπουλου: "3-4 μεταγραφάρες στον ΠΑΟ - Τελειώσατε, γεια σας! - Να τι έχει ο Μακέντα"
| 2019-10-13 21:42:00

Ξέσπασμα "φονιά": "3-4 μεταγραφάρες στον ΠΑΟ - Τελειώσατε, γεια σας! - Να τι έχει ο Μακέντα"

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα "φονιά": "3-4 μεταγραφάρες στον ΠΑΟ - Τελειώσατε, γεια σας! - Να τι έχει ο Μακέντα"

"Γιατί τους ξεφτιλίζει;". Χρήστος Δημόπουλος έξω απ' τα δόντια!

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε κάνει 3-4 μεταγραφές καλών ποδοσφαιριστών το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν, αλλά και τα προβλήματα με τον εσωτερικό κανονισμό που υπάρχουν και ανάγκασαν τον Νταμπίζα να πάρει τα μέτρα του.

Τέλος, μας μίλησε για το γεγονός ότι Μακέντα δεν είναι ο επιθετικός που είχαμε συνηθίσει πέρσι, ενώ αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια στους Ελ Αραμπί και Σφιντέρσκι.



"Δεν έχει παίκτες ο Δώνης - 3-4 μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι"

"Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πέρσι, είχαμε συνηθίσει αλλιώς πέρσι. Ειδικά στην αρχή της σεζόν. Αλλά τι θέλετε να κάνει και ο Δώνης όταν δεν έχει παίκτες να παίξουν, λογικό είναι αυτό που συμβαίνει", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση ο παλαίμαχος άσος και πρόσθεσε για το τι χρειάζεται να αλλάξει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τα πάνω του:

"Τι να χρειάζεται, 3-4 καλούς ποδοσφαιριστές στην 11άδα του χρειάζεται. Για να προχωρήσει η ομάδα, έπρεπε να είχαν έρθει καλοί παίκτες το περασμένο καλοκαίρι. Το πρόβλημα είναι παικτικό στον Παναθηναϊκό, φαίνεται αυτό το πράγμα".


"Να μην τους ξεφτιλίσει ο Νταμπίζας - Γι' αυτό δεν σκοράρει ο Μακέντα"

Στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει θέμα με τα ωράρια των παικτών, τον εσωτερικό κανονισμό κ.λπ. Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα;

"Εκεί δεν υπάρχει περίπτωση, αν μιλήσεις σε έναν ποδοσφαιριστή μια φορά, του μιλήσεις δεύτερη και δεν ακούσει, την τρίτη τον στέλνεις στο σπίτι του. Όσο καλός κι αν είναι, τι να το κάνω; Δεν χρειάζεται να τους ξεφτιλίσει ο Νταμπίζας στην προπόνηση. Έπρεπε να τους πει: κύριοι, τελειώσατε, γεια σας. Αλλά βλέπουν ότι δεν τους τιμωρούν και κάνουν αυτά που κάνουν".

Είστε ο πλέον κατάλληλος να μας μιλήσετε για τον Μακέντα και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό - Αν και τραυματίας αυτό το διάστημα, πώς τον έχετε δει μέχρι στιγμής φέτος;

"Το πρόβλημα με τον Μακέντα είναι ότι δεν έχει παίκτες να του στέλνουν την μπάλα εκεί που χρειάζεται. Δεν πηγαίνει η μπάλα μπροστά, δεν φαίνεται και ο Μακέντα στο παιχνίδι. Απλά είναι τα πράγματα. Σε όλα τα παιχνίδια φέτος το ίδιο πράγμα συμβαίνει".

"Ελ Αραμπί σημαίνει γκολ - Φέτος θα τα βάλει ο Σφιντέρσκι"

Από τους υπόλοιπους σέντερ φορ τού πρωταθλήματος έχετε ξεχωρίσει κάποιον;

"Του Ολυμπιακού ο Μαροκινός, ο Ελ Αραμπί, είναι πολύ καλός επιθετικός. Μέσα στην περιοχή αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι γκολ. Ο Σφιντέρσκι είναι, επίσης, καλός γκολτζής, αυτός θα τα βάλει φέτος. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει και παίκτες, μπορούν να αλλάξουν την μπάλα και να του τη δώσουν. Όπως και ο Ολυμπιακός το ίδιο. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει τέτοιο υλικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξαφνική βόμβα στον ΠΑΟ- Θέλει να φύγει παικταράς - Έχει πρόταση - Θα... σαλτάρει ο Δώνης!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags