Facebook Pixel Εκπληκτικές ατάκες Μπερμπάτοφ: «Ήμουν καλλιτέχνης στο γήπεδο»!
| 2019-10-14 16:22:00

Εκπληκτικές ατάκες Μπερμπάτοφ: «Ήμουν καλλιτέχνης στο γήπεδο - Να πάνε να γα@@@ούν»!

Sportdog Team
Εκπληκτικές ατάκες Μπερμπάτοφ: «Ήμουν καλλιτέχνης στο γήπεδο - Να πάνε να  γα@@@ούν»!

Αφοπλιστική απάντηση για όσους του ασκούσαν κριτική.

Στο αγγλικό "Goal" μίλησε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, και εξαπέλυσε επίθεση στους δημοσιογράφους που του ασκούσαν κριτική ότι δεν έτρεχε στους αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος ανέφερε ότι «Δεν το είχα συνειδητοποιήσει στην αρχή, αλλά ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα να κάνω κάτι το διαφορετικό. Αν με έβλεπες, δεν θα κοιμόσουν ούτε θα έκλεινες την τηλεόραση. Μπορεί να ήταν μια μικρή κίνηση, μια λεπτομέρεια, το πώς θα κοντρόλαρα ή θα άγγιζα την μπάλα. Ήθελα να λέει ο κόσμος ''ω, θέλω να το προσπαθήσω αυτό''. Μετά έβλεπες ότι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαινόταν. Είχα τον τρόπο μου να βλέπω το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί ο καθένας να το βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Εννοείται πως δεν μπορείς να παίζεις με 11 καλλιτέχνες στο γήπεδο. Δεν μπορεί να γίνει, δεν χρειάζεσαι 11 σαν εμένα».

Ακόμα αναφέρθηκε στους καλύτερους συμπαίκτες που είχε όσο βρισκόταν στην ενεργό δράση: «Ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Ρόμπι Κιν. Ακόμη κι αν δεν μιλάγαμε πολύ εκτός γηπέδου, υπήρχε σεβασμός για όσα έκαναν μέσα στο γήπεδο. Έβλεπε ο καθένας τι κάνει ο άλλος και βοηθούνταν να γίνει καλύτερος ο ίδιος. Στη Λεβερκούζεν είχα έναν συμπαίκτη που λεγόταν Φράνκα. Σκοράραμε μαζί πολλά γκολ. Μια σεζόν διαλύσαμε την Μπάγερν με 4-1, με δύο γκολ ο καθένας. Έξω απ΄ το γήπεδο δεν λέγαμε λέξη, επειδή δεν μιλούσε αγγλικά ή γερμανικά, αλλά όταν μπαίναμε σε αυτό ήταν λες και κοιμόμασταν μαζί».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κριτική που του ασκήθηκε στο διάστημα της παρουσίας του στην Αγγλία: «Υπάρχουν τώρα 6-7 ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου, που τρέχουν λιγότερο απ΄ όσο έτρεχα εγώ. Αλλά όταν επισημαίνεις κάτι, αυτό μένει, ακόμα κι αν δεν είναι αλήθεια. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και προσπαθούν να φανούν έξυπνοι. Μπορούν να πάνε να γα@@@ούν. Τσέκαρα τα στατιστικά μου και έκανα 10-11 χλμ. σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags