Facebook Pixel Απίθανο κράξιμο στον πρόεδρο της βοσνιακής ομοσπονδίας επειδή χαιρέτισε τον Βράνιες!
| 2019-10-15 13:54:00

Απίθανο κράξιμο στον πρόεδρο της βοσνιακής ομοσπονδίας επειδή χαιρέτισε τον Βράνιες!

Sportdog Team
Απίθανο κράξιμο στον πρόεδρο της βοσνιακής ομοσπονδίας επειδή χαιρέτισε τον Βράνιες!

Διαβάστε τον λόγο.

Στο στόχαστρο των συμπατριωτών του έχει μπει ο πρόεδρος της βοσνιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Έλβεντιν Μπέγκιτς, μετά τον χαιρετισμό του προς τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Μπέγκιτς βρίσκεται στην Αθήνα για το παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020 και πήγε στο ΟΑΚΑ, όπου συνάντησε τον αμυντικό της ΑΕΚ, με τον οποίο είχε εγκάρδιο χαιρετισμό.

Όπως είναι γνωστό ο Βράνιες είναι εκτός εθνικής Βοσνίας εδώ και μήνες, καθώς τους έχουν «χρεωθεί» αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα, αλλά κυρίως το ότι έκανε τατουάζ στο μπράτσο του τον Μομτσίλο Τζούγιτς, έναν Σέρβο ιερέα, ο οποίος υπήρξε ηγέτης των Τσέτνικ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ο οποίος για τους Βόσνιους θεωρείται εγκληματίας πολέμου και συνεργάτης με τους Ιταλούς φασίστες και τα ναζιστικά στρατεύματα.

Γι' αυτό το λόγο ο πρόεδρος Μπέγκιτς δέχεται τα "πυρά" του βοσνιακού Τύπου, με ορισμένες ιστοσελίδες μάλιστα να χαρακτηρίζουν την κίνηση να χαιρετήσει τον Βράνιες ως... σκανδαλώδη.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags