Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπρούνο Γκασπάρ: Πορτογαλικό δημοσίευμα για το μέλλον του
| 2019-10-15 21:22:00

Δημοσίευμα-φωτιά στο εξωτερικό - Φεύγει από τον Ολυμπιακό το... πουλέν του Μαρτίνς; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δημοσίευμα-φωτιά στο εξωτερικό - Φεύγει από τον Ολυμπιακό το... πουλέν του Μαρτίνς; (ΦΩΤΟ)

Ζόρικα τα πράγματα για τον παίκτη.

Ολυμπιακός - Μπρούνο Γκασπάρ: Την πολύ σοβαρή πιθανότητα ο Ανγκολέζος να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το ερχόμενο καλοκαίρι επισημαίνουν οι Πορτογάλοι.

Η πορτογαλική "Record" έκανε πρωτοσέλιδο τον Γκασπάρ, ο οποίος παίζει στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ και έχει οψιόν αγοράς ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ο παίκτης, που αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, θα επιστρέψει στην ομάδα όπου ανήκει εάν δεν αλλάξει η κατάσταση για αυτόν στον Ολυμπιακό.

Κάτι που φαντάζει λογικό, μιας και ο Γκασπάρ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα των Πειραιωτών. Ο Ανγκολέζος θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες και να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, ειδάλλως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του.

Το συμβόλαιο του Γκασπάρ στα "λιοντάρια" ολοκληρώνεται το 2023. "Τα μόνα χρήματα που γλιτώνει αυτή τη στιγμή η Σπόρτινγκ για τον Γκασπάρ, είναι αυτά του συμβολαίου του" αναφέρεται στο δημοσίευμα της Record.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags