Facebook Pixel Τόσο κόστισε στον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Κωστή!
| 2019-10-16 11:00:00

Αποκάλυψη για την μεταγραφή του Κωστή - Τόσο κόστισε στον Ολυμπιακό ο νεαρός άσος!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για την μεταγραφή του Κωστή - Τόσο κόστισε στον Ολυμπιακό ο νεαρός άσος!

Το αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας.

Για τα οικονομικά δεδομένα της μετακίνησης του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό μίλησε στον Super Sport FM 104,0 ο αντιπρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Γιάννος Χρυσοστόμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή: «Μας απασχόλησε αρκετά η αλήθεια. Ήταν πολυεπίπεδη η προσπάθεια, με τους οικονομικούς μας συμβούλους, με τα μέλη του δ.σ. που και γενικά όλοι όσοι είχαμε ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή και τις συνομιλίες, είχαμε την αναγκαία υπομονή και επιμονή. Εξ’ ου και το αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Είναι ένα πλάνο που δουλεύουμε στη Νέα Σαλαμίνα με τους νεαρούς και αποδίδει καρπούς. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από όλους τα τελευταία χρόνια. Είναι μονόδρομος για σωματεία όπως τη Νέα Σαλαμίνα να αναδεικνύουν ταλέντα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τον ποδοσφαιριστή:

«Δεν πρέπει να αλλάξει το αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Έχει στερηθεί πολλά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Πάντα ήταν ταπεινόφρων και αυτά πρέπει να συνεχίσει να κάνει, αφού αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας. Τον προίκισε ο Θεός με ταλέντο».

Για το ποσοστό μεταπώλησης και το ποσό που δαπανήθηκε από τον Ολυμπακό: «Εμείς, μάθαμε να είμαστε πραγματιστές και ρεαλιστές. Μιλάμε για ένα ταλαντούχο 19χρονο, το ποσό που θα κοστίσει στον Ολυμπιακό είναι 1 εκατομμύριο. Ξέρουμε πολύ καλά, όταν έρχεται μια ομάδα να πάρει ένα 19χρονο ότι αναλαμβάνει ένα ρίσκο. Η προσφορά και η τελική συμφωνία ήταν το μάξιμουμ που μπορούσαμε να πάρουμε, από τη στιγμή που δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα το οποίο μπορούσε να τον προβάλει στο βαθμό που θα έπρεπε».

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον: «Είχε συμβάλει και ο Κυριάκος Κουρέας σε αυτό, ότι άξιζε να τον δουν από τον Ολυμπιακό. Όταν τον είδαν στο παιχνίδι με τη Σκωτία, είχαν διαπιστώσει ότι ήταν όντως πραγματικά αυτά που τους έλεγε. Μετά έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τη Ρωσία και είχαν πεισθεί για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags