Facebook Pixel Κώστας Σταφυλίδης: Τρομερή αποκάλυψη! Τι κοινό έχει ο Σταφυλίδης με τον Κριστιάνο Ρονάλνο;
| 2019-10-16 18:16:00

Τρομερή αποκάλυψη! Τι κοινό έχει ο Σταφυλίδης με τον Κριστιάνο Ρονάλνο;

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη! Τι κοινό έχει ο Σταφυλίδης με τον Κριστιάνο Ρονάλνο;

Κι όμως, οι δύο παίκτες είχαν παρόμοιο ξεκίνημα.

Κώστας Σταφυλίδης: Γιια τα ποδοσφαιρικά του παιδιά, μερικά εκ των οποίων είναι οι Κώστας Σταφυλίδης, Κριστιάν Ρονάλντο και Ραφαέλ Βαράν, μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Λάσλο Μπόλονι, δίνοντας ατάκες για την πορεία του «Στάφυ», τον οποίο χαρακτήρισε «Πιτμπουλ», ενώ έβγαλε στο φως και άγνωστες ιστορίες από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Κώστα Πετρωτό:

Αρχικά αναφέρθηκε στα «ποδοσφαιρικά παιδιά» του:

«Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, και για τον Ρονάλντο εδώ και καιρό αλλά και για τον Βαράν που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του. Νιώθω ξεχωριστά για τον Σταφυλίδη γιατί βλέπω ότι δεν έκανα λάθος και χάρηκα να τον βλέπω με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική».

Για την νέα θέση του Σταφυλίδη στην Εθνική:

«Εχει την ποιότητα να παίξει στο κέντρο της άμυνας όπως έδειξε ο προπονητής του, και εφόσον το αποτέλεσμα είναι καλό γιατί όχι;  Να του πείτε ότι μου χρωστάει κάποια καρπούζια ως δώρο από τον ΠΑΟΚ, αλλά επειδή πέρασαν 10 χρόνια από τότε ίσως να χρειαστεί να μου δώσει παραπάνω».

Για το πως επέλεξε τον Σταφυλίδη για την πρώτη ομάδα:

«Μου έδειχνε μεγάλο ενθουσιασμό, πολύ όρεξη. Ηταν ένα Πιτμπουλ στην αμυνα. Οταν ήρθε η στιγμή να τον βάλω βασικό ο Ζαγοράκης με ρώτησε «Σοβαρά; Θα τον βάλεις βασικό;» νόμιζε ότι θα έκανα πλάκα, αλλά πήγε πολύ καλά».

 Πως ο ίδιος επέλεγε νεαρούς παίκτες για την Α' ομάδα: 

«Δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνουν παιδιά από τις ακαδημίες στην Ελλάδα πλέον αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Εγώ σε κάθε ομάδα που είμαι βλπεω την β ομάδα και κοιτάω τα ψυχικά χαρακτηριστικά τους. Τους δοκιμάζω στην συνέχεια και βλέπω τον τρόπο που ανταποκρίνονται μέσα στα αποδυτήρια οι νεαροί παίκτες, το ίδιο έκανα και με τον Ρονάλντο. Στον ΠΑΟΚ δεν είχαμε χρήματα για να πάρουμε άλλο αριστερό αμυντικό και για αυτό τον λόγο κοίταξα τις εναλλακτικές που είχα μετά τον Λίνο, έτσι διάλεξα τον Κώστα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags