Facebook Pixel Sportdog.gr | ΒΙΝΤΕΟ που συγκλονίζει - Ο Στόιτσκοφ ξέσπασε σε κλάματα για τους ρατσιστές Βούλγαρους οπαδούς!
| 2019-10-16 19:38:00

ΒΙΝΤΕΟ που συγκλονίζει - Ο Στόιτσκοφ ξέσπασε σε κλάματα για τους ρατσιστές Βούλγαρους οπαδούς!

Sportdog Team
ΒΙΝΤΕΟ που συγκλονίζει - Ο Στόιτσκοφ ξέσπασε σε κλάματα για τους ρατσιστές Βούλγαρους οπαδούς!

"Λύγισε" ο θρυλικός παλαίμαχος άσος.

Το όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση Βουλγαρία - Αγγλία, με ακροδεξιούς οπαδούς των γηπεδούχων να προβαίνουν σε ναζιστικούς χαιρετισμούς και να επιτίθενται ρατσιστικά σε Άγγλους, έκαναν ρεζίλι διεθνώς τη βαλκανική χώρα.

Η συμπεριφορά των συμπατριωτών του έκανε τον κορυφαίο Βούλγαρο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Χρίστο Στόιτσκοφ, να αισθανθεί ντροπή και να ξεσπάσει σε λυγμούς σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση!

Ο 53χρονος πλέον Στόιτσκοφ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού με έδρα τις ΗΠΑ και "λύγισε" μιλώντας για την αισχρή συμπεριφορά των συμπατριωτών του στο επίμαχο ματς.

"Θα πρέπει να επιβληθεί ποινή για ματς κεκλεισμένων των θυρών ή ακόμα πιο βαριές τιμωρίες. Στην Αγγλία είχαν επιβάλλει ποινή αποκλεισμού πέντε ετών στους συλλόγους τους", δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Conmovido hasta las lágrimas!  . @hristo8oficial mostró así su frustración tras los lamentables incidentes de racismo en su natal Bulgaria durante el partido ante Inglaterra.  . ¡Con todo razón!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TUDN USA (@tudnusa) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags