Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλυπτικός Μέσι: "Τότε θα αποχωρήσω από την ενεργό δράση" - Τι είπε για Ρονάλντο και Ζλάταν
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-18 04:57:00

Αποκαλυπτικός Μέσι: "Τότε θα αποχωρήσω από την ενεργό δράση" - Τι είπε για Ρονάλντο και Ζλάταν

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Μέσι: "Τότε θα αποχωρήσω από την ενεργό δράση" - Τι είπε για Ρονάλντο και Ζλάταν

Όλα όσα δήλωσε ο Αργεντινός.

La Liga: Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε το έκτο Χρυσό Παπούτσι και σε συνέντευξη που έδωσε στη "Marca" αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει στην Μπαρτσελόνα αλλά και το πότε θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι Ρονάλντο και Ιμπραΐμοβιτς μιλάνε για τους εαυτούς τους, ενώ ο ίδιος όχι: "Προτιμώ για μένα να μιλάει ο κόσμος. Ξέρω ποιος είμαι, τι έχω κάνει και τι μπορώ να δώσω, αλλά το κρατάω για μένα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου".

Για πότε βλέπει να αποσύρεται από την ενεργό δράση: "Θα το ανακαλύψω με το πέρασμα του χρόνου. Θα είμαι ο πρώτος που θα πω μέχρι εδώ και ότι δεν μπορώ περισσότερο. Ή ότι αισθάνομαι καλά να συνεχίσω. Με το πέρασμα των χρόνων πρόκειται να το ανακαλύψω".

Για τους τραυματισμούς που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν: "Είναι δύσκολο γιατί το μυαλό αισθάνεται καλά, θεωρεί πως είναι 25 χρονών και πιστεύει πως μπορεί να συνεχίσει να κάνει τα ίδια πράγματα. Αλλά το σώμα στέλνει μηνύματα και υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να προσέχεις περισσότερο από πριν. Χρειάζεται μια διαδικασία για να το αφομοιώσεις και να προετοιμαστείς με έναν διαφορετικό τρόπο για τις προπονήσεις και τα παιχνίδια".

Για τις διαφορές μεταξύ της Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα και της Μπαρτσελόνα σήμερα: "Η αλήθεια είναι ότι πέρασε αρκετός καιρός από τότε. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες, νομίζω πως έχουμε μείνει μόνο τρεις-τέσσερις από εκείνη την εποχή. Η ομάδα μεταμορφώθηκε και άρχισε να ενσωματώνει τους ποδοσφαιριστές που έρχονταν κάθε σεζόν".

Για το γεγονός ότι ο Ρονάλντο συνηθίζει να αλλάζει ομάδες και πρωταθλήματα: "Ο καθένας ψάχνει τους δικούς του στόχους και τις εμπειρίες του. Εγώ ποτέ δεν είχα την ανάγκη για να φύγω από τον καλύτερο σύλλογο του πλανήτη που είναι η Μπαρτσελόνα, όπου απολαμβάνω τις προπονήσεις, τα ματς και την πόλη. Είναι κάτι που με γεμίζει και πάντα είχα πολύ ξεκάθαρο τον στόχο σε αυτόν τον σύλλογο για να φύγω και να ψάξω κάτι άλλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags