Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Δικαιώθηκε με τον Ρούμπεν Σεμέδο.
| 2019-10-19 11:30:00

Φοβερό "μάτι" ο Μαρινάκης - Πήρε "τελειωμένο" και τον απογείωσε - Πόσα πιάνει... αύριο το πρωί

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό "μάτι" ο Μαρινάκης - Πήρε "τελειωμένο" και τον απογείωσε - Πόσα πιάνει... αύριο το πρωί

Απίστευτη επένδυση στον Ολυμπιακό. Σπάει όλα τα ρεκόρ!

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Το  καλοκαίρι στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια πολύ σημαντική επένδυση αποκτώντας τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ρίσκο σίγουρα βάσει του ταραχώδους βιογραφικού του Πορτογάλου, αλλά αγωνιστικά και μόνο επένδυση που θα μπορούσε να κεφαλαιοποιηθεί πολλαπλά σε περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" κατάφερναν να διαχειριστούν τις ιδιαιτερότητες του ποδοσφαιριστή, να τον επαναφέρουν στο χάρτη του κορυφαίου επιπέδου και έτσι, να τον πλασάρουν ξανά στο... ακόμη πιο κορυφαίο, όπου με τη μεταγραφή του στη Βιγιαρεάλ (ύψους 14,5 εκατ. ευρώ) έδειχνε πριν την (εκτός γηπέδων κατρακύλα του) πως φτάνει.

Τα πρώτα δείγματα; Ακρως ελπιδοφόρα. Και αγωνιστικά και... εξωαγωνιστικά. Ο Σεμέδο ξεχωρίζει σα τη μύγα μες στο γάλα, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ανασταλτικής λειτουργίας του Ολυμπιακού και κερδίζει συνεχώς το χαμένο έδαφος. Και παράλληλα, δείχνει προς τα πού κινείται η… απόσβεση της επένδυσης του Ολυμπιακού. 

Όταν λοιπόν μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτήν την ιστορία προφανώς και δεν είχαν κατά νου πως αν τα πάντα λειτουργούσαν όπως έπρεπε ο Σεμέδο θα… κρεμούσε τα παπούτσια του στον Πειραιά. Ευκαιρία ήταν η αγορά του σε τόσο χαμηλά για την αξία του επίπεδα, επένδυση η… αλληλοβοήθεια στο να αυξηθεί και πάλι, απόδοση στο να πωληθεί σε ποσά που εξ αρχής αντιστοιχούσαν στη δυναμική του Πορτογάλου.

Αυτό πάντως, αν μη τι άλλο, οι συμπατριώτες του Σεμέδο το έπιασαν. Το ποσό που προσδοκούν, ρεαλιστικά στον Ολυμπιακό να φέρει -κάποια στιγμή- ο Πορτογάλος είναι πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Όχι αύριο, όχι τον Ιανουάριο, κάποια στιγμή. Βιασύνη άλλωστε γι’ αυτό δεν υπάρχει (τρανό παράδειγμα η υπόθεση Ποντένσε). Το θέμα είναι να παραμείνει ο Σεμέδο προσηλωμένος και συνεχώς σε κάθε του εμφάνιση να πείθει για την ολική του επάνοδο.

Τα 20 εκατ. ευρώ φέρεται διατεθειμένη να τα προσφέρει η Μπενφίκα, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στην Πορτογαλία, με τους Λουζιτανούς να τσεκάρουν τον Σεμέδο εξονυχιστικά. Εδώ όμως, υπάρχουν κάποια θέματα. Πρώτον, οι "αετοί" δεν κάνουν μεταγραφές 20 εκατ. ευρώ. Είναι η πολιτική τους τέτοια. Το ξεχνάμε. Αλλά ακόμη και αν… δεν το ξεχάσουμε, τότε θα πρέπει να ξοδέψουν πολλά περισσότερα.

Και ο λόγος είναι πως παρότι υπήρχε μια περί του αντιθέτου φημολογία όταν ο Σεμέδο υπέγραψε στον Ολυμπιακό, εν τούτοις, η Σπόρτινγκ (η πρώτη ομάδα του Πορτογάλου) είναι απολύτως κατοχυρωμένη σε περίπτωση που οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Πορτογαλίας (κοινώς Μπενφίκα και Πόρτο) θελήσει να αποκτήσει τον Σεμέδο. Κατοχύρωση που δεν ισοδυναμεί με... μόνο 20 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς - Αυτόν βάζει βασικό με ΟΦΗ - Ποιον... πέταξε εκτός 11αδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags