Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση La Liga: Τo... τίμιο διπλό της Ρεάλ και ένα γκολ που πληρώνει 1.90!
| 2019-10-19 17:36:00

Ανάλυση La Liga: Τo... τίμιο διπλό της Ρεάλ και ένα γκολ που πληρώνει 1.90!

Sportdog Team
Ανάλυση La Liga: Τo... τίμιο διπλό της Ρεάλ και ένα γκολ που πληρώνει 1.90!

Χαμός στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το ισπανικό πρωτάθλημα επέστρεψε στη δράση και το Σάββατο έχουμε ματσάρες, καθώς παίζουν όλοι οι «μεγάλοι» λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων που ακολουθούν.

[17.00] Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια

Ως… λύτρωση αντιμετώπισαν τη διακοπή ο Σιμεόνε και οι παίκτες του, καθώς η Ατλέτικο ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Προέρχεται από δυο συνεχόμενα 0-0 και τρία συνολικά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε πέντε ματς, όπου έχει μία νίκη μία ήττα και τρεις ισοπαλίες χωρίς σκορ. Η Βαλένθια από την πλευρά της συνεχίζει να παρουσιάζει… αστάθεια, προέρχεται από το 2-1 κόντρα στην Αλαβές ωστόσο εκτός έδρας έχει δύο ήττες και μία νίκη. Θα αποφύγω την «τρέλα» των φιλοξενούμενων και θα ποντάρω στον άσο και στη δουλειά του Σιμεόνε. Η Ατλέτικο πρέπει να βελτιωθεί και στη διακοπή δούλεψαν πολύ για αυτό το σκοπό.

Εκτίμηση: 1 (1.60)

[19.30] Χετάφε – Λεγανές

Το διπλό στη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-1 πριν τη διακοπή ξεκόλλησε τη Χετάφε από τις τελευταίες θέσεις και έδιωξε το άγχος. Με 10 βαθμούς πλέον αισθάνονται πιο άνετα, πλησίασαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 1-2-1, ωστόσο έχουν και μεγάλα αμυντικά προβλήματα, καθώς έχουν δεχθεί γκολ και στα οκτώ παιχνίδια που έχουν δώσει, ενώ 6/8 ήταν και goal-goal. Η Λεγανές αντίθετα έχει ξεκινήσει τραγικά, είναι στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς κι εάν δεν βρει άμεσα νίκες, θα θεωρείται από νωρίς πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Εκτός έδρας έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες, ωστόσο έχει σκοράρει στις 2/3 εξόδους της, ενώ έχει βρει δίχτυα στα 3/4 τελευταία παιχνίδια. Υποχρεωμένοι να παίξουν σήμερα για το διπλό και μπορούν να βρουν έστω ένα γκολ απέναντι στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων. Αξίζει το Over 0.5 της Λεγανές!

Εκτίμηση: over 0.5 (1.90)

[22.00] Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρότι η Μαγιόρκα στην έδρα της έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, βρίσκεται πολύ χαμηλά και αυτή στιγμή είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με επτά πόντους. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες την τελευταία αγωνιστική πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην Εσπανιόλ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν πείθουν και δεν μπορούν να κοντράρουν ομάδες όπως τη Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» έστω και με προβλήματα έχει την ποιότητα και τον τρόπο για να πάρει τέτοια διπλά και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως ακόμα κι έτσι, βρίσκεται στην πρώτη θέση! Η ομάδα του Ζιντάν προέρχεται από το 4-2 με τη Γρανάδα και θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή. Μπορεί να το πάρει, απέναντι σε μία μετριότατη ομάδα.

Εκτίμηση: 2 (1.55)
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags