Facebook Pixel Έτσι πήρε την απόφαση για Νταμπίζα ο Αλαφούζος
| 2019-10-20 08:45:00

Έτσι πήρε την απόφαση για Νταμπίζα ο Αλαφούζος - Τι του καταλογίζει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ

Sportdog Team
Έτσι πήρε την απόφαση για Νταμπίζα ο Αλαφούζος - Τι του καταλογίζει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ

Πώς κατέληξε στο "διαζύγιο" με τον Νίκο Νταμπίζα ο Γιάννης Αλαφούζος;

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Παναθηναϊκό η αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο η σκέψη αυτή περιτριγύριζε στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της "Live Sport", ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού θεωρεί ότι ο παλαίμαχος άσος είχε φέτος ως προτεραιότητα στην ομάδα την είδοσο ξένων παικτών αμφιβόλου αξίας, αφήνοντας στο περιθώριο τους νεαρούς Έλληνες.

Ο Αλαφούζος κατέληξε στην απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του με τον Νταμπίζα, καθώς του καταλόγιζε πως ο παραγκωνισμός των νεαρών του ρόστερ τους διατηρεί στάσιμους και τους αποθαρρύνει, αφού δεν νιώθουν εμπιστοσύνη και στήριξη και συγχρόνως καθιστά τον Παναθηναϊκό απωθητικό προορισμό για ταλέντα. 

Ο ιδιοκτήτης των Πράσινων άρχισε να πληροφορείται σταδιακά ειδήσεις για το αγωνιστικό τμήμα και σε συνδυασμό με την παρακολούθηση των αγώνων κατέληξε στην απόφαση να διώξει τον Νταμπίζα, στον όποιο μάλιστα καταλόγιζε πως έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πιτσιρικάδων της ομάδας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags