Facebook Pixel Ο Σταύρος Λαμπράκης μιλάει στο sportdog για τον Γιάννη Ιατρούδη
| 2019-10-20 14:25:00

Ατακάρες για στόχο ΑΕΚ, ΟΦΣΠ: "Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος στην Ελλάδα - Θυμίζει Μπουχαλάκη-Κούτρη"!

του Γιώργου Κτενά
Ατακάρες για στόχο ΑΕΚ, ΟΦΣΠ: "Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος στην Ελλάδα - Θυμίζει Μπουχαλάκη-Κούτρη"!

"Παίζει φορ και δεκάρι, έχει μέλλον, τον θέλουν στο εξωτερικό".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο sportdog για τον Γιάννη Ιατρούδη ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης.

Ο υψηλόσωμος άσος βρίσκεται από μικρή ηλικία στην κρητική ομάδα και ο Λαμπράκης τον γνωρίζει άριστα τόσο ως χαρακτήρα όσο και ως παίκτη.

Αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει από Ελλάδα και το εξωτερικό για την περίπτωσή του, αλλά και στην καριέρα που μπορεί να κάνει ο Κάιπερς στον Ολυμπιακό.

"Γκολτζής, ταχύς, με τεχνική - Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος στην Ελλάδα"

"Ο Ιατρούδης είναι παιδί που βρίσκεται από πολύ μικρός στην ακαδημία μας. Η θέση που αποδίδει καλύτερα είναι εκείνη του σέντερ φορ. Αλλά μπορεί να παίξει και ως 10άρι, πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι ψηλός και έχει το γκολ από τις μικρές ηλικίες. Είναι αριστεροπόδαρος, με καλή τεχνική και με πολύ καλή ταχύτητα για το ύψος του. Θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ μέλλον στο ποδόσφαιρο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη.



Για να γίνει περισσότερο κατανοητή η αγωνιστική του εικόνα, ποιον θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει με το παιχνίδι του;

"Δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλος τέτοιος στην Ελλάδα. Είναι ψηλός, αριστεροπόδαρος, σκοράρει, ενώ έχει και καλή τεχνική. Ειλικρινά δεν θυμάμαι άλλον τέτοιο παίκτη".

"Ιατρούδης όπως Μπουχαλάκης-Κούτρης - Στον πάγκο στην αρχή ο Κάιπερς"

Βρίσκεται στις ακαδημίες τού Εργοτέλη από μικρός, άρα τον γνωρίζετε πολύ καλά. Πώς είναι ως παίκτης;

"Είναι πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων, αγαπητός από όλους τους συμπαίκτες του. Είναι ένα κλασικό παιδί που έχει βγει από τον Εργοτέλη, όπως ο Μπουχαλάκης, ο Καρέλης, ο Κούτρης".

Το ρεπορτάζ τον έδινε "κλεισμένο" από ΑΕΚ, τώρα φαίνεται ότι εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός - Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε;

"Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα, αλλά για διοικητικά θέματα δεν είμαι αρμόδιος. Εκτιμώ, όμως, ότι η φετινή θα είναι η τελευταία χρόνια του στον Εργοτέλη. Υπάρχει και από το εξωτερικό ενδιαφέρον, άλλωστε".



Ο Κάιπερς, που αναδείχθηκε μέσω του Εργοτέλη, δεν επέστρεψε τελικά δανεικός τη φετινή σεζόν από τον Ολυμπιακό, όπως περίμεναν πολλοί. Θεωρείτε ότι μπορεί να έχει μέλλον στους Ερυθρόλευκους;

"Δεν υπήρξε επαφή για τον Κάιπερς, πήγε σε πολύ ανταγωνιστική ομάδα και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στο χέρι του είναι να κάνει σπουδαία πράγματα. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και μπορεί να διεκδικήσει χρόνο. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού αρχικά, δε νομίζω ότι μπορεί να είναι βασικός από την αρχή. Αλλά θεωρώ ότι επειδή είναι Βέλγος και έχει επαγγελματική νοοτροπία μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό".

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για τον Εργοτέλη;

"Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζουμε, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και χαιρόμαστε που πολλές ομάδες στην Ελλάδα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο. Δίνουμε βαρύτητα στα νέα παιδιά και θεωρώ ότι η παραγωγική διαδικασία τού Εργοτέλη είναι σε υψηλό επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έκρηξη" Σα! Με αυτόν τον παίκτη "’άναψε" - Τι προκλητικό έκανε, του την... έπεσε εν ώρα αγώνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags