Facebook Pixel Ο Γιόζεφ Βάντσικ για Παναθηναϊκό, Δώνη, Γιαννακόπουλο και νυχτοπερπατήματα
| 2019-10-20 16:00:00

"Ρουκέτες" Βάντσικ: "Φοβερός Γιαννακόπουλος - Έδειξε με Ολυμπιακό - Εύκολο να διώξεις τον Δώνη"!

του Γιώργου Κτενά
"Ρουκέτες" Βάντσικ: "Φοβερός Γιαννακόπουλος - Έδειξε με Ολυμπιακό - Εύκολο να διώξεις τον Δώνη"!

"Γιατί ξενυχτάνε; Τους έβγαλαν άχρηστους". Το "βουνό" στο sportdog.

Στην ανάσα που φαίνεται ότι έχει πάρει ο Παναθηναϊκός στα οικονομικά του αλλά και στην προοπτική να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Γιόζεφ Βάντσικ

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις καλύτερες μέρες τού Παναθηναϊκού στη σύγχρονη ιστορία του, αναφέρθηκε ακόμα στο ζήτημα με τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα τής ομάδας αλλά και στο ενδεχόμενο να φύγει ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό, αν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τους Πράσινους.

"Φοβερές κινήσεις ο Γιαννακόπουλος - Κακώς υπάρχουν νυχτοπερπατήματα"

"Καλό είναι ο,τι γίνεται για να πάρει κάποια στιγμή η ομάδα οικονομική ανάσα. Είναι καλό για τη δουλειά που έχει γίνει τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Αν προχωρήσει και η Διπλή Ανάπλαση, θα είναι ο,τι καλύτερο για τον σύλλογο. Να βγει μπροστά, να φύγει από την κρίση. Ο Γιαννακόπουλος μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα, στο μπάσκετ κάνει φοβερές κινήσεις και μακάρι να κάνει το ίδιο και στο ποδόσφαιρο, αν τελικά προχωρήσουν όλα αυτά. Αλλά ο Γιαννακόπουλος έχει δηλώσει ότι περιμένει να βγουν μπροστά κι άλλοι επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκοί για να τον βοηθήσουν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γιόζεφ Βάντσικ, με αφορμή τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι έχει πέσει το χρέος τής ΠΑΕ και είναι ξανά ελκυστική, αλλά και ότι το θέμα τής Διπλής Ανάπλασης βρίσκεται σε καλό δρόμο.



Για όσα αφορούν την ομάδα και έχουν να κάνουν με τα πειθαρχικά ζητήματα των παικτών, ποια είναι η άποψή σας;

"Αυτά που διαβάζουμε και μαθαίνουμε ότι κάποιοι παίκτες κάνουν νυχτοπερπατήματα κ.λπ., δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Αλλά σίγουρα δεν είναι καλό αν συμβαίνουν. Στην προετοιμασία ο Παναθηναϊκός παρουσίαζε καλό πρόσωπο, τώρα κάτι έγινε και έχει αλλάξει αυτό. Βέβαια υπάρχουν παιχνίδια που είναι καλός. Αλλά θέλει χρόνο η ομάδα, είναι καινούργιοι οι παίκτες και χρειάζεται να μπουν στο κλίμα".

"Το εύκολο είναι να διώξεις τον Δώνη - Αυτό έδειξε στο ντέρμπι με Ολυμπιακό"

Πού πιστεύετε ότι βρίσκεται το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό;

"Περιμένω περισσότερα στη συνέχεια, από όσα είχαμε δει στα φιλικά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός. Αλλά στο πρωτάθλημα δεν πηγαίνει τόσο καλά μέχρι στιγμής. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδειξε ότι έχει υλικό, μακάρι να καλύψει το χαμένο έδαφος".



Υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι θα υπάρξει θέμα με την παρουσία τού Δώνη αν δεν πάει καλά η ομάδα στη συνέχεια. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Το πιο εύκολο πράγμα είναι να διώξεις τον Δώνη. Αλλά δεν είναι θέμα να διώξεις τον προπονητή, αν έχει πρόγραμμα που θέλει να κάνει για κάποιο καιρό, άφησέ τον να δουλέψει. Πέρσι στον πρώτο γύρο που ήταν φοβερός ο Παναθηναϊκός, αποθέωναν όλοι. Φέτος μόλις έχασε 2-3 ματς, βγάλαμε την ομάδα άχρηστη. Στις δύσκολες να τον στηρίζουν τον προπονητή, όχι μόνο να κριτικάρουν την ομάδα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τελευταίο "έγκλημα" Νταμπίζα πριν φύγει από ΠΑΟ - Έδιωξε ταλεντάρα και... τρέλανε τον Δώνη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags