Facebook Pixel Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Σημαντικό διπλό του Αστέρα με 1-0
| 2019-10-20 18:41:00

"Ξεκόλλησε" με μεγάλο διπλό ο Αστέρας - "Βύθισε" ακόμα περισσότερο τον Πανιώνιο

Sportdog Team
"Ξεκόλλησε" με μεγάλο διπλό ο Αστέρας - "Βύθισε" ακόμα περισσότερο τον Πανιώνιο

Σημαντική νίκη των Αρκάδων με 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Χάρη σε ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ, ο Αστέρας "απέδρασε" από τη Νέα Σμύρνη με σημαντικό διπλό.

Οι Αρκάδες επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες και έφτασαν τους 6 βαθμούς, ενώ οι Κυανέρυθροι δεν κατάφεραν ούτε σήμερα να σβήσουν την τιμωρία που τους έχει επιβληθεί και έμειναν ουραγοί με -2 πόντους.

Το ματς

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες, αφού είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η πρώτη άνηκε στον Αστέρα, με τον Χαουρέγκι να μην μπορεί να νικήσει τον Κότνικ από κοντά στο 16', ενώ ο Πανιώνιος απάντησε στο 38', όταν ο Ευαγγέλου πήρε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα επετεύχθη στο 44' με σκόρερ τον Φερνάντεθ, που νίκησε τον Μαλέρμπ (μπήκε αλλαγή στη θέση του Κότνικ, που τραυματίστηκε στο φρύδι κι έκανε τέσσερα ράμματα) με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Ο Πανιώνιος κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, παρά το γεγονός ότι είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 57' ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Μασούρα και στο 69' είπε "όχι" και στον Αραμπούλι, που επιχείρησε πλασέ από καλή θέση εντός περιοχής.

Ο Παπαδόπουλος ήταν σωτήρας για τον Αστέρα και στο 79', καθώς έκανε τεράστια διπλή επέμβαση σε διαδοχικές προσπάθειες των Αραμπούλι και Τσιλούλη.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κόρμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90'.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (20' λ.τ. Μαλέρμπ) ,Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου (74' Σίντι Αλι), Δούμτσιος, Αραμπούλι 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Σουάρεθ, Ματρικάρντι,  Βαλιέντε, Καπίγια, Σίτο (85' Κώτσιρας), Ριέρα (52' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (88' Μπαράλες).  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags