Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Αυτός τον εκτοξεύει - "Απάντηση" σε Νταμπίζα - Δικαίωση Δώνη, "γλίτωσε" από την εξέδρα
| 2019-10-20 22:22:00

Αυτός τον εκτοξεύει - "Απάντηση" σε Νταμπίζα - Δικαίωση Δώνη, "γλίτωσε" από την εξέδρα

του Βαγγέλη Καράμαλη
Αυτός τον εκτοξεύει - "Απάντηση" σε Νταμπίζα - Δικαίωση Δώνη, "γλίτωσε" από την εξέδρα

Τρομερά πράγματα. Πήρε... εκδίκηση. Τι έγινε στη Ριζούπολη.
 

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό, καθώς γύρισε στην αποστολή και στην 11αδα με γκολ στο Περιστέρι, οδηγώντας έτσι το Τριφύλλι σε ένα σπουδαίο διπλό.

Ο 22χρονος άσος μόλις μία ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, θέμα το οποίο είχε γίνει σήριαλ για περίπου τέσσερις μήνες, πήρε φανέλα βασικού από τον Γιώργο Δώνη και τον δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό. Ο κόουτς τον χρησιμοποίησε ως αριστερό εξτρέμ, δίνοντας του παράλληλα και την ελευθερία να κινείται και πιο κεντρικά, όπως συνέβη και στη φάση του γκολ και είδαμε επιτέλους γιατί γινόταν πέρυσι... ντόρος γύρω από το όνομα του Χατζηγιοβάνη.

Ο μικρός παίζοντας εμφανώς χωρίς άγχος, μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης της ανανέωσής του, μπήκε στο γήπεδο με στόχο να δώσει απαντήσεις και να... στείλει μήνυμα τόσο στον Νίκο Νταμπίζα (δεν είναι τυχαίο πως ανανέωσε λίγες ώρες αφού έφυγε από τον σύλλογο) όσο και σε αυτούς που τον αμφισβήτησαν εντός και εκτός ομάδας, πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του συλλόγου και πλέον είναι... εδώ για να δείξει τι αξίζει.


Ο Χατζηγιοβάνης λοιπόν, επιστρέφει στα βασικά πλάνα του Δώνη, ο οποίος παρά τα όσα άκουσε το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως χειρίστηκε άψογα την υπόθεσή του. Ο έμπειρος προπονητής προσπάθησε να μην τον "κάψει" τους τελευταίους μήνες και να προφυλάξει, ακόμα και από τα δικά του λάθη, ενώ θυμίζουμε ότι τον άφησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τη Λαμία επειδή οι Πράσινοι έπαιζαν στη Ριζούπολη όπου το γήπεδο είναι μικρό και οι εξέδρες κοντά στον αγωνιστικό χώρο, με τον κίνδυνο να... ακούγονται διάφορα από τον κόσμο προς το μέρος του παίκτη.

Ο Δώνης άλλωστε, ήταν ο άνθρωπος που τον πίστευε πάρα πολύ στον Παναθηναϊκό και αυτός που επέμενε για την ανανέωση του συμβολαίου. Τελικά, ο μικρός έμεινε, ο Νταμπίζας έφυγε και το Τριφύλλι εάν συνεχίσει να παίζει όπως στο Περιστέρι, θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος της ιστορίας. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήγε στο γήπεδο και τα... έσπασε ο Γιαννακόπουλος - Έξαλλος με αυτό που έγινε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags