Facebook Pixel Συγκλονίζουν οι εκκλήσεις Χιλιάνων παικτών: «Πολιτικοί, ακούστε τους ανθρώπους για μια φορά!!!»
| 2019-10-21 13:41:00

Συγκλονίζουν οι εκκλήσεις Χιλιάνων παικτών: «Πολιτικοί, ακούστε τους ανθρώπους για μια φορά!!!»

Sportdog Team
Συγκλονίζουν οι εκκλήσεις Χιλιάνων παικτών: «Πολιτικοί, ακούστε τους ανθρώπους για μια φορά!!!»

Δείτε τι έγραψαν στα social media.

Έκκληση προς τις Αρχές και τους πολιτικούς της Χιλής "να ακούσουν τον κόσμο για μια φορά" έκαναν γνωστοί Χιλιανοί ποδοσφαριστές, ύστερα από την χειρότερη κοινωνική εξέγερση των τελευταίων ετών στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, έχει προκαλέσει τον θάνατο επτά ατόμων και τον τραυματισμό εκατοντάδων.

«Βρισκόμαστε σε πόλεμο εναντίον ενός εχθρού ισχυρού, αδυσώπητου, που δεν σέβεται τίποτε και κανέναν κι είναι έτοιμος να κάνει χρήση βίας και να εγκληματήσει χωρίς κανένα όριο», τόνισε ο πρόεδρος της Χιλής, Σεμπαστιάν Πινιέρα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού διαγγέλματός του από το αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων στο Σαντιάγο.   

«Προσεύχομαι ότι η αγαπημένη μου Χιλή θα είναι καλύτερη», έγραψε ο Χιλιανός άσος της Μπαρτσελόνα, Αρτούρο Βιντάλ και πρόσθεσε: «Πολιτικοί, σας παρακαλώ, ακούστε τους ανθρώπους για μια φορά!!! Θέλουμε λύσεις ΤΩΡΑ!!! Αγκαλιάζω όλους τους Χιλιανούς, είμαστε μαζί και προχωρούμε όπως πάντα».

«Τώρα είναι η ώρα για απαντήσεις και για λύσεις», σχολίασε την Κυριακή, ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Κλαούντιο Μπράβο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags