Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχονται... ζεστοί οι παίκτες της Μπάγερν - Απίθανα ατάκα για το Καραΐσκάκη
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-22 00:55:00

Έρχονται... ζεστοί οι παίκτες της Μπάγερν - Απίθανα ατάκα για το Καραΐσκάκη

Sportdog Team
Έρχονται... ζεστοί οι παίκτες της Μπάγερν - Απίθανα ατάκα για το Καραΐσκάκη

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση.

Champions League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στον Πειραιά και οι παίκτες του Νίκο Κόβατς γνωρίζουν πως έχουν να κάνουν με μια αρκετά καυτή εξέδρα.

Ο Ιβάν Πέρισιτς σχολίασε στην ιστοσελίδα της ομάδας του:

"Έχω αγωνιστεί στον Πειραιά με την Ντόρτμουντ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι καυτή, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να περάσουμε νικηφόρα. Γενικά έχω παίξει κάποιες φορές στην Ελλάδα, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα ξεχωριστή. Το κοινό εκεί είναι πάντα πολύ παθιασμένο, όπως στην Τουρκία και την Κροατία. Μου αρέσει αυτό, σε κάθε παίκτη αρέσει".

Έπειτα πρόσθεσε: "Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα δύο ματς στην Bundesliga το συντομότερο δυνατό και να κοιτάξουμε μπροστά. Πάμε στον Πειραιά για τη νίκη, θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ".

Όσο για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φτάσει σε νοκ άουτ ούτε με την Ντόρτμουντ, αλλά ούτε με την Ίντερ, είπε: "Ναι, είναι αλήθεια. Έχω παίξει σε δύο Μουντιάλ και ένα Euro, αλλά αυτό το βήμα στο Champions League δεν το έχω κάνει".

Τέλος, αναφορικά με το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει παρά μόνο μια φορά στο Champions League, τον Σεπτέμβριο του 2011, είπε: "Είναι ώρα να το αλλάξω και ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα με την Μπάγερν".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags