Facebook Pixel ΑΕΚ: Παίρνει "κεφάλια" ο Ολυμπιακός - Τι "παίζεται" με Ίβιτς
| 2019-10-21 14:06:00

Παίρνει "κεφάλια" ο Ολυμπιακός - Ραγδαίες εξελίξεις αν... - Τι "παίζει" με Ίβιτς - Έτοιμοι για όλα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίρνει "κεφάλια" ο Ολυμπιακός - Ραγδαίες εξελίξεις αν... - Τι "παίζει" με Ίβιτς - Έτοιμοι για όλα!

Πού και πότε κρίνονται τα πάντα. Ποιος αλλάζει πόστο; 

Από το sportdog είχατε πρωτοδιαβάσει πως ο Ίλια Ίβιτς, παρότι στα τέλη καλοκαιριού αποφασίστηκε η "σύμπλευση" της ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου δεν είχε σταματήσει την αναζήτηση στην αγορά των προπονητών προκειμένου όταν ερχόταν η ώρα να είναι έτοιμος.

Από το sportdog είχατε πρωτοδιαβάσει, πριν την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος, πως μετά το... μήνα του μέλιτος, υπήρχαν διάφοροι προβληματισμοί αναφορικά με τη μακροχρόνια καταλληλότητα του Νίκου Κωστένογλου. Και πως, το αμέσως επόμενο διάστημα, με τα πολύ απαιτητικά ματς για την Ένωση (δύο συνεχόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) πρακτικά θα έκρινε το άμεσο μέλλον του. 

Η αλήθεια είναι πως ο ορίζοντας των όποιων αποφάσεων για τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο φτάνει στο ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τους Ερυθρόλευκους. Η αγχωτική χθεσινή επικράτηση κόντρα στο Βόλο δεν περιόρισε τον προβληματισμό που υπάρχει στα ανώτερα κλιμάκια του συλλόγου.

Όχι για το αν ο… καλός στρατιώτης Νίκος Κωστένογλου είναι επαρκής, αλλά για το αν πλέον συμφέρει την ΑΕΚ, της κάνει καλό, την εξελίσσει, τη βελτιώνει να είναι αυτός που θα παραμείνει στα ηνία. 

Καταλύτης λοιπόν για το πού θα κάτσει η... ζυγαριά θα είναι το επερχόμενο ντέρμπι. Αν σε αυτό η εικόνα δεν είναι καλύτερη, πιο... στιβαρή, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να σηματοδοτήσει εξελίξεις. Ή για την ακρίβεια, να τις επιταχύνει, αφού έτσι κι αλλιώς, κανείς στον σύλλογο δεν θεωρεί τον Έλληνα προπονητή... μακράς πνοής, αλλά έναν με ημερομηνία λήξης στο συγκεκριμένο πόστο (εννοείται πως δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από την οικογένεια του συλλόγου, αφού απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης όλων). 

Σε κάθε περίπτωση, όπως λέγεται, ο Ίλια Ίβιτς είναι πλέον πανέτοιμος, αν και εφόσον χρειαστεί, αν και εφόσον κληθεί, να δώσει συγκεκριμένες προτάσεις και να προχωρήσει σε συγκεκριμένες λύσεις για την επόμενη μέρα (εφόσον υπάρξει μετά το ντέρμπι) στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στην ΑΕΚ με Βράνιες - Γι’ αυτόν έκανε το "ντου" ο Ίβιτς - Απίστευτη αποκάλυψη - Είναι δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags