Facebook Pixel Καλόπουλος: «Πέναλτι του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο - Δεν θα έπρεπε να σφυρίξει ο Κουμπαράκης»
| 2019-10-21 14:43:00

Καλόπουλος: «Πέναλτι του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο - Δεν θα έπρεπε να σφυρίξει ο Κουμπαράκης»

Sportdog Team
Καλόπουλος: «Πέναλτι του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο - Δεν θα έπρεπε να σφυρίξει ο Κουμπαράκης»

Όσα είπε ο παλαίμαχος διαιτητής για το Ολυμπιακός-ΟΦΗ.

Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο βετεράνος ρέφερι, Δημήτρης Καλόπουλος και τόνισε ότι υπήρχε πέναλτι στην περίπτωση του μαρκαρίσματος του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο, ενώ υποστήριξε ότι ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης δεν θα έπρεπε να οριστεί να σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:  

Για τη φάση της ανατροπής του Φιγκεϊρέδο από τον Σεμέδο: «Είναι περίπτωση πέναλτι. Είναι μια φάση που μετά από πολλή ανάλυση και αφού την είδαμε αρκετές φορές, καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα. Οφείλουμε, όμως, να αναγνωρίσουμε πολλά ελαφρυντικά στον διαιτητή. Με τη θέση που είχε, αν και είναι αυτή που πρέπει βάσει κανονισμού, είναι πρακτικώς αδύνατο να δει την ανατροπή. Εγώ δεν θα ρίξω ευθύνη στον διαιτητή. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσουμε. 

Ο διαιτητής πήρε μια απόφαση, σωστή ή λάθος, από εκεί και πέρα υπάρχει ο VAR που διαπιστώνει κάτι. Ειδοποιεί τον διαιτητή και για να μην πάει ο Παπαδόπουλος στην οθόνη, σημαίνει ότι του είπε “παίξε, δεν είναι πέναλτι”. Αν του έλεγε “δες το κι εσύ”, θεωρώ δεδομένο ότι ο Παπαδόπουλος θα πήγαινε στην οθόνη».

Για το ενδεχόμενο να επηρέασε τον διαιτητή το μπούλινγκ που δέχθηκε ο Κουμπαράκης στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν θα έπρεπε αυτός ο διαιτητής να είναι στον συγκεκριμένο αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags