Facebook Pixel Εκπληκτική παραδοχή από Βαρέλα: «Την πιο κατάλληλη στιγμή ο τραυματισμός μου»
| 2019-10-21 15:51:00

Εκπληκτική παραδοχή από Βαρέλα: «Την πιο κατάλληλη στιγμή ο τραυματισμός μου»

Sportdog Team
Εκπληκτική παραδοχή από Βαρέλα: «Την πιο κατάλληλη στιγμή ο τραυματισμός μου»

Τρομερό αυτό που είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Σε μια απίστευτη παραδοχή, που δεν συνηθίζουμε να ακούμε από ποδοσφαιριστές, ο Φερνάντο Βαρέλα τόνισε ότι ο τραυματισμός του ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για αυτόν, αφού δεν είχε ξεκινήσει την σεζόν όπως θα ήθελε, λέγοντας ότι θα του κάνει καλό να μείνει λίγο εκτός για να ξεκουράσει το μυαλό του και να επιστρέψει δριμύτερος.

Όσα μοιράστηκε ο Βαρέλα πριν το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία:

«Τώρα που έχει έρθει αυτός ο τραυματισμός, μπορώ να πω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Γιατί δε μου άρεσε ο τρόπος και το στυλ που αγωνιζόμουν έως τώρα στη σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να ξεκουράσω το μυαλό μου, να αντιληφθώ τα λάθη μου όταν πηγαίνω σπίτι, να βελτιωθώ και να επιστρέψω καλύτερος.

Όταν είσαι σε καλή κατάσταση ένας τραυματισμός είναι μία άτυχη στιγμή, αλλά όταν δεν είσαι στην επιθυμητή κατάσταση γιατί να μην πεις ότι τουλάχιστον ο τραυματισμός ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ξέρω το αγωνιστικό μου στυλ, ξέρω ότι δεν παίζω τόσο καλά από την αρχή της σεζόν έως τώρα και ίσως, δεν ξέρω, ο Θεός, μου έστειλε αυτό τον τραυματισμό για να σκεφτώ, να ξεκουραστώ, να δω τους αγώνες μου και να τους μελετήσω, να μάθω τι έκανα λάθος και να επιστρέψω καλύτερος στα παιχνίδια που έρχονται. Νιώθω καλά και όχι άσχημα για αυτό τον τραυματισμό που μου ήρθε.

Φυσιολογικά θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε αγώνα, να παίζω καλά, αλλά στο δικό μου το μυαλό είπα «γιατί να σκεφτώ άσχημα για αυτό τον τραυματισμό και να είμαι εκνευρισμένος με εμένα», είπα «αυτό συνέβη, τώρα έχεις χρόνο να ξεκουραστείς, να ηρεμήσει το μυαλό σου και να επιστρέψεις πιο δυνατός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags