Facebook Pixel "Οβίδες" Κούγια: "Τι μου αποκάλυψε ο Βελλίδης - Aν δεν ήταν η σφαγή και το πέναλτι του Ολυμπιακού..."!
| 2019-10-21 15:08:00

"Οβίδες" Κούγια: "Τι μου είπε ο Βελλίδης - Aν δεν ήταν η σφαγή και το πέναλτι του Ολυμπιακού..."

του Γιώργου Κτενά
"Οβίδες" Κούγια: "Τι μου είπε ο Βελλίδης - Aν δεν ήταν η σφαγή και το πέναλτι του Ολυμπιακού..."

"Καυτή" συνέντευξη για ΑΕΛ, ΠΑΟΚ-Λαμία, ΠΑΟ, Αντωνίου. Δε χάνεται!

Στην αποκάλυψη ότι ο Μάρκος Βελλίδης επικοινώνησε μαζί του πριν από λίγη ώρα, για να του μεταφέρει όσα έγιναν στον ΠΑΟΚ-Λαμία, έκανε μέσω του sportdog ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μάλιστα, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της επαφής του με τον πρώην τερματοφύλακα της Λαμίας, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Σωτήρη Αντωνίου, ενώ σχολίασε τόσο τη μέχρι στιγμής πορεία τής ΑΕΛ όσο και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει.

"Aν δεν ήταν η σφαγή και το πέναλτι..."

"Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους πόντους αν δεν είχαμε τη σφαγιαστική διαιτησία με τον Πανιώνιο, και αν δεν είχε δοθεί και το πέναλτι στον Ολυμπιακό. Όμως με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει με τον Άρη, οπότε μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχει ισορροπία στη βαθμολογική συγκομιδή. Όταν είδαμε το πρόγραμμα με τον Γρηγορίου, ήταν άσχημο γιατί είχαμε 5 εκτός έδρας παιχνίδια από τα πρώτα 8. Και στην έδρα μας είχαμε 3 ντέρμπι με Ξάνθη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ήμασταν προβληματισμένοι γιατί η ομάδα ήταν απροπόνητη στην προετοιμασία, ενώ το κακό γήπεδο δεν βοηθούσε στα εντός έδρας παιχνίδι, ενώ μεσοεπιθετικά είχαμε καινούργια ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr ο Αλέξης Κούγιας:

"Όμως με την πολλή δουλειά τού κυρίου Γρηγορίου και των συνεργατών του, αλλά και τα σοβαρά παιδιά που έχουμε στην ομάδα από τις προηγούμενες σεζόν (συν την εκπληκτική σεζόν που κάνουν Κάτσε και Ουάρντα, που αγωνίζονται σαν να μην είναι δανεικοί αλλά παίκτες που θα μείνουν για πάντα στην ΑΕΛ), διασκεδάστηκαν όλες οι ανησυχίες και παρά το δύσκολο πρόγραμμα βλέπουμε την ομάδα να είναι στην 6άδα. Δεν εφησυχάζουμε και εκείνο που συζητάμε όλοι μεταξύ μας αλλά και με τους παίκτες, είναι ότι βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό". 



Ο τελικός τής ερχόμενης εβδομάδας είναι εναντίον τού Παναθηναϊκού - Πώς περιμένετε αυτό το παιχνίδι;

"Έτσι βλέπουμε και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είναι άλλος ένας τελικός. Έχουμε δώσει 7 τελικούς κι αυτός είναι ένας ακόμα τελικός. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει η αποχώρηση του Νταμπίζα, αλλά έχω εκφράσει τη γνώμη μου με τον Νταμπίζα μετά το περσινό Παναθηναϊκός-ΟΦΗ. Όπως επίσης έχω εκφράσει την άποψή μου τόσο για τον Δώνη όσο και για τον Κωνστάντο. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, έχει ιδιοκτήτη που έχει βάλει πολλά χρήματα αλλά δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Συν ότι ο Παναθηναϊκός σχεδιάστηκε άσχημα από τον προπονητή και τον τέως τεχνικό διευθυντή, αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή διόρθωσαν ό,τι είχε δημιουργηθεί με τον Χατζηγιοβάνη για λίγα χιλιάρικα. Εμείς ως ομάδα έχουμε το μέταλλο να μη φοβόμαστε κανέναν, να τους υπολογίζουμε όλους, ενώ έχουμε κάνει μια ήττα από την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος και έχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα με τις κορυφαίες ομάδες. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός βέβαια, βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν αφού απορρόφησε τους κραδασμούς πολύ κακών εμφανίσεων, όπως με τον ΟΦΗ και την Ξάνθη στο γήπεδό του, και είναι πάντα ο Παναθηναϊκός. Μακάρι να κερδίσουμε και ας στεναχωρήσω τον γιο μου".

"Αυτά μου είπε ο Βελλίδης"

Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το 3-0 του ΠΑΟΚ με τη Λαμία και τα γκολ που πέτυχε ο Δικέφαλος. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Πριν από λίγο με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Μάρκος Βελλίδης, που πάντα ήθελα να τον έχω σε ομάδες μου, αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Μου έστειλε γραπτό μήνυμα στο οποίο αναφέρει ότι τον έβγαλε ο προπονητής στο ημίχρονο γιατί απειλήθηκε ότι θα τον απολύσουν αν δεν τον κάνει αλλαγή. Μάλιστα, ήθελαν να τον βγάλουν από το 15ο λεπτό και τηλεφώνησε ο Παπαϊωάνου στον Βελλίδη και του είπε ότι γνωρίζει τι έχει γίνει και να πάει αμέσως να λύσει το συμβόλαιό του για να μην έχει άλλα προβλήματα. Για την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, θα επικοινωνήσω μαζί του το συντομότερο δυνατό".

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι αποχώρησε και ο Αντωνίου από τη Λαμία.

ον Αντωνίου τον έκανα εγώ προπονητή, τον πήγα στην Παναχαϊκή, τον είχα και στην ΑΕΛ προπονητή. Είναι εξαιρετικός προπονητής και χαρακτήρας. Οικογενειάρης, αγαπάει τη δουλειά του, δεν ξέρω τι είδαν στη Λαμία και τον αντικατέστησαν. Αλλά δεν θέλω καθόλου να παρέμβω στα εσωτερικά της Λαμίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ με κορυφαίο όνομα - Εντολή Σαββίδη να φέρουν πρόταση - Ποιος το περίμενε!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags