Facebook Pixel Νίκλας Χουλτ: Σημαντική νίκη με Βόλο γιατί μετά έχουμε Ολυμπιακό
| 2019-10-21 20:57:00

Αποθέωση Χουλτ στους ΑΕΚτζήδες – Γι’αυτό έγινε το 3-2 με Βόλο, ατάκα για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αποθέωση Χουλτ στους ΑΕΚτζήδες – Γι’αυτό έγινε το 3-2 με Βόλο, ατάκα για Ολυμπιακό

Ο Σουηδός μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του.

AEK: Συνέντευξη σε σουηδικά ΜΜΕ παραχώρησε ο Νίκλας Χουλτ μετά τη νίκη επί του Βόλου.

Ο παίκτης της ΑΕΚ ερωτήθηκε αρχικά για τους οπαδούς της ΑΕΚ και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην αναμέτρηση της Ριζούπολης. «Είναι πάντα έτσι, σε όλους τους αγώνες. Χθες αντιμετωπίσαμε μια μικρή ομάδα αλλά υπήρχαν πολλοί οπαδοί μας. Και εδώ δεν είναι σαν την Σουηδία που συμμετέχει ένα τμήμα του κόσμου στον αγώνα. Εδώ συμμετέχουν όλοι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένα ματς αναμφίβολα που είναι από τα πλέον διασκεδαστικά με μεγάλο ενδιαφέρον»

Για το 3-2 με τον Βόλο είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ειδικά γνωρίζοντας πως μετά έχουμε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό». Όσο για το τελικό σκορ και το πως διαμορφώθηκε το 3-2; «Είναι εύκολο να χαλαρώσεις, ειδικά μετά το 3-1. Είχαν ένα χτύπημα φάουλ και έγινε ξαφνικά το 3-2. Τότε είναι εύλογο, στα τελευταία δέκα λεπτά να υπάρξει ένας προβληματισμός μήπως χάσεις βαθμούς, αλλά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και το κάναμε».

Ο Χουλτ αναφέρθηκε και στην απόδοση της ομάδας: «Δεν ήταν ένας σούπερ αγώνας από την πλευρά μας. Παίξαμε με μια αρκετά καλή ομάδα, είχαν κάποιους καλούς παίκτες και μας το έκαναν δύσκολο. Αλλά τελικά κερδίσαμε σχετικά άνετα. Παρ’ όλο που στο τέλος έγινε συναρπαστικό το ματς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags