Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη-βόμβα: "Γκρεμίζουν" το Καραϊσκάκη - Στο "στόχαστρο" ο Ολυμπιακός - Ρεπορτάζ με ονόματα
| 2019-10-21 21:46:00

Αποκάλυψη-βόμβα: "Γκρεμίζουν" το Καραϊσκάκη - Στο "στόχαστρο" ο Ολυμπιακός - Ρεπορτάζ με ονόματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη-βόμβα: "Γκρεμίζουν" το Καραϊσκάκη - Στο "στόχαστρο" ο Ολυμπιακός - Ρεπορτάζ με ονόματα

Δεν ξανάγινε τέτοιο "ντου". Ποιοι οι... ύποπτοι. Όλα στο πιάτο!

Ολυμπιακός: Επανειλημμένως στο sportdog έχουμε τοποθετηθεί αναφορικά με την αξία που ειδησεογραφικά αποδίδεται στα ταξίδια ξένων ομάδων για scouting στα ελληνικά γήπεδα. 

Κοντολογίς, για να αξιολογηθεί η σοβαρότητα τους θα πρέπει να προσμετρηθεί ο αντίπαλος, το επίπεδο, η χρονική στιγμή, η επανάληψη και η συχνότητα του scouting και η ταυτότητα και η θέση αυτού (και αυτών) που το πραγματοποιεί.    

Αυτός είναι ένας γενικός και πολύ περιεκτικός μπούσουλας για να έχουμε κατά νου στο οτιδήποτε κυκλοφορεί. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν γίνεται να αγνοήσουμε πως το αυριανό ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν ικανοποιεί αρκετά κριτήρια: πρώτον, το επίπεδο (μιλάμε προφανώς πάντα για παίκτες των Ερυθρόλευκων) είναι το υψηλότερο δυνατό. 

Δεύτερον, ο αντίπαλος χτυπάει... ταβάνι, τρίτον, η εποχή είναι κατάλληλη (λέγεται πως το scouting γίνεται μέχρι τα τέλη  Νοεμβρίου, μετά γίνονται μεταγραφές και προετοιμασία για να γίνουν το... καλοκαίρι).    



Τα υπόλοιπα, περί επανάληψης και συχνότητας, αλλά και ταυτότητας των scouts, ακόμη, δεν είναι... κυκλοφορήσιμα. Αυτό που μπόρεσε ρεπορταζιακά το sportdog να μάθει είναι πως στις εξέδρες του Καραϊσκάκη θα βρίσκονται αύριο απεσταλμένοι πάνω από 25 ομάδων του εξωτερικού! 

Όχι μόνο αυτοί που θα είναι επίσημα διαπιστευμένοι (και λογικά οι ταυτότητες των ομάδων θα κυκλοφορήσουν) αλλά και οι πιο... επικίνδυνοι, οι ινκόγκνιτο. Ομάδες από την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και φυσικά από τη Γερμανία θα "εκπροσωπηθούν" αύριο στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου, τσεκάροντας παίκτες του Ολυμπιακού. 

Στην... πρώτη γραμμή των "ελεγχόμενων", σε συνθήκες που πραγματικά -επαναλαμβάνουμε- "μετράει" το διεθνές scouting (την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσουν). Οι... συνήθεις ύποπτοι: Σεμέδο, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε και Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα και επιστρέφει και στα... μπλοκάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασύλληπτο: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Αβραάμ στον Ολυμπιακό - Πόσα παίρνει ετησίως - Πλάκα κάνετε;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags