Facebook Pixel Τα δεδομένα για Αναστασίου στον Ατρόμητο
| 2019-10-22 15:30:00

"Μπουρλότο" στη Σούπερ Λιγκ – Τελειώνει Top προπονητής – Αυτός… περιμένει τον Δώνη!

του Νίκου Στεργίου
 "Μπουρλότο" στη Σούπερ Λιγκ – Τελειώνει Top προπονητής – Αυτός… περιμένει τον Δώνη!

Απίστευτο ντόμινο. Το Τριφύλλι… χαλάει τη δουλειά.

Πριν ένα μήνα, μετά την ήττα του Ατρόμητου στην Τρίπολη (και την πραγματικά πολύ άσχημη εμφάνιση), πρωτοτέθηκε θέμα παραμονής Γιάννη Αναστασίου. Στον Ατρόμητο, τότε, απευθύνθηκαν στον Σάββα Παντελίδη, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του. Δεν ήταν «ζεστός» στο ν’ αναλάβει. Ετσι, σε συνδυασμό με την αποζημίωση (που μόνο μικρή δεν είναι) που προβλέπονταν σε περίπτωση απόλυσης του Αναστασίου, η απόφαση που πάρθηκε ήταν να παραταθεί η εμπιστοσύνη στον Ελληνα τεχνικό. Τότε είχε γραφτεί πως έγινε και εν πολλοίς χάρη στην αποδοχή των παικτών του Ατρομήτου.  Δεν ίσχυε (και το είχαμε επισημάνει στον sportdog).

Εξαργυρώθηκε με βελτίωση και νίκες, ωστόσο προχτές, η εικόνα στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν τραγική. Οι αποδοκιμασίες του κόσμου των Περιστεριωτών προς τον «Ολλανδό», πρόσθετο ταρακούνημα, που τον οδήγησε εκ νέου σε κρίση. Παρά τη φημολογία, ο Αναστασίου επιβίωσε και πάλι, έχοντας μια ακόμη ευκαιρία. Την τελευταία του. Ορίζοντας το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, όπου η νίκη δεν είναι το μόνο ζητούμενο, αλλά και η σαφώς καλύτερη εμφάνιση είναι προαπαιτούμενη. 

Διαφορετικά, ο Αναστασίου, ανεξαρτήτως του θέματος με την αποζημίωση, η οποία και αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα να λυθεί τώρα, ύστερα από την χτεσινή συνάντηση προπονητή – διοίκησης, η μεταξύ τους συνεργασία, θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.

Ετσι, κερδίζει χρόνο και η διοίκηση. Δεδομένα, βασική επιλογή είναι ο Παντελίδης. Αλλά και πάλι, στη δεύτερη προσέγγιση που του έγινε, ο Ελληνας τεχνικός ήταν αρνητικός. Προφανώς περιμένει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να «δεσμευτεί» ενόσω η θέση στους «πράσινους» ακόμη παίζεται. Σε κάθε περίπτωση,  η διοίκηση του Ατρομήτου, μοιάζει ν’ αγοράζει χρόνο.

Αφενός για χάρη του Αναστασίου, αφετέρου και για χάρη της… οριστικοποίησης του θέματος με τον Παντελίδη. Αν… βαρεθεί να περιμένει τον Παναθηναϊκό, τότε ίσως αναθεωρήσει. Διαφορετικά, η δεδομένη απόφαση των ανθρώπων του Περιστερίου να στραφούν (πάντα σε περίπτωση που η κατάληξη με τον Αναστασίου δεν ανταποκρίνεται στις ευκαιρίες που ως τώρα έχει πάρει ο Ελληνας τεχνικός) σε Ελληνα προπονητή, περιορίζει την αναζήτηση σε συγκεκριμένη κατεύθυνση: Γιάννης Πετράκης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τρελαίνει» τον Γιαννακόπουλο - Βάζει λεφτά με το τσουβάλι - Ο Νο1 καταθέτης του PAO Alive!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags