Facebook Pixel Η δίαιτα που μεταμόρφωσε τον Ιγκουαΐν
| 2019-10-23 17:40:00

Με αυτή την δίαιτα βρήκε τη φόρμα του ο Ιγκουαΐν

Sportdog Team
Με αυτή την δίαιτα βρήκε τη φόρμα του ο Ιγκουαΐν

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους έχασε κιλά και ανέκτησε τις δυνάμεις του.

Μόνο μια δίαιτα μεταμόρφωσε τον Ιγκουαΐν από "παχουλό εκτελεστή" σε λιγνό-στυγνό- γκολτζή. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχει ξανακερδίσει τη φήμη του και την αγάπη των απανταχού λάτρεων της Γηραιάς Κυρίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε μια σημαντική μεταμόρφωση του σώματός του χάρη σε ένα διατροφικό πλάνο, το οποίο αποτελείται από 6 έως 8 μικρά γεύματα ανά 3 ή 4 ώρες, επιτρέποντάς του να τρώει τα πάντα εκτός από κορεσμένα λιπαρά και απλούς υδατάνθρακες, συνδυαστικά με αύξηση της κατανάλωσης άπαχων πρωτεϊνών (ψάρια και πουλερικά, όλα στη σχάρα ή βραστά) και με ελάχιστη διάρκεια νυχτερινού ύπνου τις 8 ώρες. Μαζί με αυτό το αυστηρό διατροφικό πλάνο, ο πάλαι ποτέ τροφαντός Higuaín πρόσθεσε ένα έξτρα πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής προπόνησης με κύριο άξονα το τρέξιμο νηστικός - αμέσως μόλις ξυπνήσει.

Σήμερα, ο Αργεντινός striker της Γιούβε, είναι πιο γρήγορος, πιο ευκίνητος και πιο αποτελεσματικός από ποτέ στο να βρίσκει δίχτυα ή να πασάρει τη μπάλα για έτοιμα γκολ, στον παλιό του φίλο από την εποχή της Ρεάλ, Cristiano Ronaldo.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags