Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Καλύτερος από Πρίγιοβιτς ο Σφιντέρσκι
| 2019-10-23 21:14:00

Απίστευτες δηλώσεις για Σφιντέρσκι: «Είναι καλύτερος του Πρίγιοβιτς – Δεν τον περιμέναμε στον ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Απίστευτες δηλώσεις για Σφιντέρσκι: «Είναι καλύτερος του Πρίγιοβιτς – Δεν τον περιμέναμε στον ΠΑΟΚ»

Αποθέωση για τον Πολωνό επιθετικό.

ΠΑΟΚ: Με 6 γκολ τις πρώτες 7 αγωνιστικές ο Κάρολ Σφιντέρσκι ηγείται της λίστας των σκόρερς της Super League 1, εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με τις επιδόσεις του.

Για το ξεκίνημα του 22χρονου επιθετικού μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Μίροσλαβ Νταβιντόφσκι.

Πρόκειται για τον προπονητή της ομάδας του αθλητικού σχολείου «UKS SMS Λοτζ», όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα ο Πολωνός φορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταβιντόφσκι:

Για το ξεκίνημα του Κάρολ: «Ο Κάρολ Σφιντέρσκι κατάγεται από μια μικρή πόλη, το Ράβιτς και ήρθε στη σχολή το 2010, ενώ το 2015 πήγε στη Γιαγκελόνια. Ηταν μέσα στους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας, αλλά σίγουρα μας ξαφνιάζει που τόσο γρήγορα καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ, δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη εξέλιξη. Ήταν ταλέντο, αλλά δεν περιμέναμε τόσο γρήγορη καθιέρωση».

Για το αν έδειχνε από την αρχή ότι θα είναι δεινός σκόρερ: «Οχι, δεν έδειχνε αυτα τα στοιχεία. Την τελευταία του σεζόν είχε βάλει 5 γκολ στο πρώτο εξάμηνο και στο δεύτερο έβαλε 19 γκολ. Σε εκείνο το διάστημα δούλεψε πολύ. Έτσι έφυγε για τη Γιαγκελόνια».

Για το προφίλ της οικογένειάς του: «Δεν προέρχεται από πολύ πλούσια οικογένεια. Ο Κάρολ είναι ένα παιδί που προσπαθεί πολύ, εξελίσσεται και σαν άνθρωπος, χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερος και προσπαθεί να εξελιχθεί και ως ποδοσφαιριστής. Εγώ τον κάλεσα πρώτος στην εθνική και έπαιξε 20 λεπτά, σε ένα παιχνίδι ε τη Σκωτία και έδειξε ότι θα πάει μπροστά».

Για το αν πιστεύει πως θα κληθεί στην εθνική: «Εύχομαι να παίξει στην εθνική, όμως ξέρετε ότι οι Πολωνοί βγάζουν τερματοφύλακες και επιθετικούς. Εχουν πολλούς επιθετικούς, ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος εξαρτάται και από τον προπονητή, τι σύστημα παίζει, μακάρι να παίζει και να βάζει γκολ και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να δοκιμάσει και στην εθνική».

Για το αν επικοινωνεί μαζί του και αν είναι καλύτερος από τον Πρίγιοβιτς: «Επικοινωνούμε στο φέισμπουκ τακτικά, ειδικά όταν βλέπω στιγμιότυπα. Ο Κάρολ έχει περισσότερα ατού ως ποδοσφαιριστής είναι πιο κινητικός μπορεί να παίξει στο 9, το 10 και το 11, αλλά και το 7 επειδή έχει το αριστερό πόδι. Στην ηλικία αυτή πιστεύω έχει παρισσότερα από τον Πρίγιοβιτς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags