Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έπαθε σοκ ο Ρέτσος με τα επεισόδια στου Ρέντη
| 2019-10-23 23:20:00

Σοκαρισμένος ο Ρέτσος με τα επεισόδια στου Ρέντη: «Έμεινα άφωνος, δεν μπορώ να καταλάβω»

Sportdog Team
Σοκαρισμένος ο Ρέτσος με τα επεισόδια στου Ρέντη: «Έμεινα άφωνος, δεν μπορώ να καταλάβω»

Δεν έχουν να κάνει με το ποδόσφαιρο αυτά τα γεγονότα, σύμφωνα με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Στενοχωρημένος με όσα συνέβησαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου για τη Youth League δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

H γερμανική Bild ζήτησε το σχόλιο του για τα επεισόδια στου Ρέντη, τονίζοντας πως είναι σοκαρισμένος και πως αυτές οι εικόνες δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Παράλληλα επεσήμανε ότι νιώθει υπερήφανος που ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό.

«Έμαθα αμέσως το τι έγινε. Ο πατέρας μου ήταν στο γήπεδο και με πήρε τηλέφωνο. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στο περιστατικό. Επίσης και ο αδερφός μου, ο Δημήτρης, ήταν εκεί και παίζει στην U17 του Ολυμπιακού.

Αυτές οι εικόνες με άφησαν άφωνο. Είμαι πολύ λυπημένος. Πολύ στεναχωρημένος για όσα έγιναν. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο η πιο μεγάλη ελληνική ομάδα. Είναι και μία ομάδα που την σέβονται όλοι στην Ευρώπη. Δεν άξιζε αυτό στην ομάδα. Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω το τι έγινε.

Είμαι περήφανος που αναδείχθηκα από αυτόν τον σύλλογο. Είχα πάντα στενή σχέση με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του», δήλωσε ο Ρέτσος στη Bild.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags