Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιος Βράνιες; Τρέμουν "Κωστέ" με Ολυμπιακό, απίστευτο τι ετοιμάζει!
| 2019-10-24 10:40:00

Ποιος Βράνιες; Τρέμουν "Κωστέ" με Ολυμπιακό - Απίστευτο τι ετοιμάζει - Πρωτοσέλιδο-φωτιά (ΦΩΤΟ)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Βράνιες; Τρέμουν "Κωστέ" με Ολυμπιακό - Απίστευτο τι ετοιμάζει - Πρωτοσέλιδο-φωτιά (ΦΩΤΟ)

Τρελά πράγματα πριν το ντέρμπι! "Μακάρι να μην είναι αλήθεια...".

Δεν είναι καλά τα πράγμα στην ΑΕΚ. Ή, για να το πούμε καλύτερα, δεν φαίνονται καλά. Τα σημάδια παραμονές του ντέρμπι του Ολυμπιακού, περισσότερο προβληματίζουν, παρά προσφέρουν ασφάλεια.

Πρώτο και κύριο τα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες. Όσο κι αν υπήρξε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, να λειανθούν οι γωνίες, απ' όπου κι αν το πιάσει κανείς, το εν λόγω περιστατικό βγάζει παθογένειες.

Τόσο για το timing που συνέβη, λίγες μέρες μόνο μετά την αυστηρή ομιλία του Ίλια Ίβιτς στα αποδυτήρια για παραβιάσεις ωραίου, με τους παίκτες να ξεπερνάνε κατά πολύ το επιτρεπτό στην εν λόγω εκδήλωση και η εικόνα τους, συνολικά, να μη συνάδει με επαγγελματίες, όσο και για το πώς συνέβη (νωρίτερη παρουσία όλης της ομάδας, διοικητικά και μη) και φυσικά για τα όσα ακούστηκαν (που ίσως να είναι και το λιγότερο). 

Αγωνιστικές επίσης προεκτάσεις. Την ώρα που γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει να ξεπεράσει ο Πέτρος Μάνταλος το πρόβλημα τραυματισμού του, χθες, είχαν ενοχλήσεις δύο από τους πλέον πολυσυζητημένους, καλοκαιρινά αμφότερα αποκτήματα, με μπόλικη (παρά)φιλολογία αναφορικά με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις τους και το μέλλον τους στην ΑΕΚ: ο Φρανσίσκο Ζεράλδες και ο Ντανιέλε Βέρντε.

Παράλληλα, σημερινό άρθρο του έγκριτου ρεπόρτερ της ομάδας στην "ΩΡΑ", του Κώστα Τσατάλη, μοιάζει να αποτυπώνει τον σφυγμό και την ανησυχία που υπάρχει. Χαρακτηριστικότερα γι' αυτό από τον τίτλο και τον υπότιτλο που χρησιμοποιεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ο καλός συνάδελφος, δεν υπάρχει: "Μακάρι να μην είναι αλήθεια όσα ακούγονται για... μπακ στην επίθεση", ο τίτλος, "ΑΕΚ που θα πάει να παίξει ποδόσφαιρο και όχι που θα κοιτάει πού είναι οι πόρτες περιμένουμε να δούμε την Κυριακή", ο υπότιτλος.

Σαφής, σαφέστατη η αναφορά στα όσα προκύπτουν από το προπονητικό κέντρο της Ένωσης και μερικές από τις σκέψεις του τεχνικού επιτελείου για (σούπερ) αμυντικογενές σχήμα, με χρησιμοποίηση του Έλντερ Λόπες (και όχι μόνο) σε ρόλο ακραίου χαφ.

Κάτι που ως φιλοσοφία προκαλεί αντιδράσεις (εξ ου και η δημόσια τοποθέτηση), ενώ παράλληλα αναδεικνύει και τον προβληματισμό που προ ημερών είχαμε επισημάνει αναφορικά με τις αποφάσεις, τις επιλογές και τη λειτουργικότητα του ως πρώτου προπονητή (πλέον) Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος, όπως είχαμε αναφέρει στις αρχές της εβδομάδας, πρακτικά παίζει το (άμεσο) μέλλον του στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το deal της χρονιάς από την ΑΕΚ με κορυφαίο Έλληνα άσο - Τρέλα Μελισσανίδη για τον παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags