Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τρομερή αποκάλυψη: Ήθελα να υπογράψει στον Ολυμπιακό, πώς πήγε στον ΠΑΟΚ!
| 2019-10-24 18:35:00

Τρομερή αποκάλυψη: Ήθελε να υπογράψει στον Ολυμπιακό, πώς πήγε στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη: Ήθελε να υπογράψει στον Ολυμπιακό, πώς πήγε στον ΠΑΟΚ!

Ίσως το πιο... hot όνομα Έλληνα ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο πατέρας του Δημήτρη Λημνιού, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 αναλύοντας τον τρόπο που έφτασε ο δικός του «Δημητράκης» στον ΠΑΟΚ, την πρώτη επαφή του με τους φίλους του Δικεφάλου αλλά και το γιατί δεν φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μόνο χαρά και ενθουσιασμό νιώθω για τον Δημήτρη, περιμένω να δω τον Δημητράκη μου με την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Για τα παιδικά χρόνια του Δημήτρη Λημνιού:

«Εμείς είμαστε από την Νέα Ιωνία και όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό είχαν έρθει όλα τα ΠΑΟΚια στο ουζερί που είχαμε και ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα. Ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα, οι ομάδες έπαιζαν ενάντια στον Δημήτρη, ήταν μία ομάδα μόνος του.

Για το πως έφτασε στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν καθοριστικός ο ρόλος του  Χρήστου Αποστόλου. Εκείνη την περίοδο ο Χρήστος Αποστόλου που μαζί με τον γιο του Σπύρου Λιβαθηνού,(σ.σ. Μάκης) έφυγαν από το γραφείο του Αποστολόπουλου που ήταν και ήθελε να πάει τον μικρό στον Πειραιά (Ολυμπιακός). Μίλησε και με τον Ιβιτς που ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ και τον ήθελε πολύ και κατέληξε εκεί».

Αναφορικά με το πως αισθάνεται ο Δημήτρης στην Θεσσαλονίκη: «Ο Δημήτρης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τα πάντα στον ΠΑΟΚ. Με την ομάδα, με όλους, είναι το όνειρο του αυτό».

Για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ: «Δεν θέλει να μιλάμε για αυτά, και στο Βόλο θα έρθουν φίλοι και γνωστοί για να τον δουν, ενώ και μία θεία μας θα έρθει παρά το γεγονός ότι είναι 84 να τον δει. Θα του έχουμε και ένα δώρο-εκπληξη για την ονομαστική του εορτή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags