Facebook Pixel Superleague 2: Το μαϊμού-πέναλτι της χρονιάς στην Ελλάδα - Δείτε πώς νίκησε ο ΠΑΣ τον Λεβαδειακό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-25 23:31:00

Το μαϊμού-πέναλτι της χρονιάς στην Ελλάδα - Δείτε πώς νίκησε ο ΠΑΣ τον Λεβαδειακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το μαϊμού-πέναλτι της χρονιάς στην Ελλάδα - Δείτε πώς νίκησε ο ΠΑΣ τον Λεβαδειακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τα έχουμε δει ακόμα όλα...

Superleague 2: Την πρώτη του νίκη στη Super League 2 πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Λεβαδειακού, ωστόσο το «διπλό» προήλθε εξαιτίας ενός πέναλτι που μοιάζει αδιανόητο να σφυρίχτηκε!

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Αγγελάκης, ο οποίος... ανακάλυψε ανατροπή του Νικολιά από τον Λιάγκα στο 46'. Ο Παμλίδης ευστόχησε και έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προβάδισμα με 1-2.

Είχε προηγηθεί το αυτογκόλ του Νάουμετς στο 9' με το οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ανοίξει το σκορ ενώ στο 42' ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάντζιου.

Συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αργυρόπουλος (71' Ενομό), Παντελιάδης (64' Ορφανίδης), Κοζορώνης, Καραχάλιος (83' Κόναν), Τσάπρας, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο (72' Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς, Νάουμετς (62' Ξύδας), Παμλίδης (86' Ζιούλης), Λεό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags