Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτη έκπληξη Μαρτίνς - Φωνάζει πίσω τον... κομμένο - Είχε ακουστεί για Άρη - Έχει να παίξει μήνες!
| 2019-10-26 17:50:00

Απίστευτη έκπληξη Μαρτίνς - Φωνάζει πίσω τον... κομμένο - Ακούστηκε για Άρη - Έχει να παίξει μήνες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη έκπληξη Μαρτίνς - Φωνάζει πίσω τον... κομμένο - Ακούστηκε για Άρη - Έχει να παίξει μήνες!

Δεν είναι... τελειωμένος, παίρνει ξανά ευκαιρία. Αποκάλυψη sportdog.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δίνοντας αγωνιστικές ευκαιρίες σε όλους. Από την άλλη, ο Πορτογάλος δεν διστάζει να είναι ταυτόχρονα αυστηρός αναφορικά με τις απαιτήσεις που έχει από τους παίκτες και δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι "έκοψε" αρκετούς από το ρόστερ.

Κάπου στη… μέση βρίσκεται ο Φελίπε Μπρούνο, ο οποίος ναι μεν παραμένει στην ομάδα, αλλά δεν παίρνει καθόλου χρόνο συμμετοχής και θεωρείται από πολλούς ως "τελειωμένος".

Ως αποτέλεσμα, τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά, αφού έχει γραφτεί πως ο Βραζιλιάνος θα φύγει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, ενώ ο Άρης και η Νυρεμβέργη του Νταμίρ Κάναντι φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Πάντως, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο λιμάνι αναφέρουν πως ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά και ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του Μπρούνο.

Ο πρώην άσος του Ατρομήτου έχει τεθεί στο περιθώριο από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι κόντρα στη Μπασακσεχίρ στην Τουρκία, όπου λίγο έλειψε να στοιχίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό με μια απερίσκεπτη ενέργεια.

Ωστόσο, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα για το μέλλον του, συνεπώς δεν μπορεί ακόμα να θεωρείται "τελειωμένος". Μάλιστα, ο Μαρτίνς δεν τον έχει ξεγράψει ακόμα και μπορεί να μην φαντάζει εύκολο -ειδικά λόγω της πληρότητας του Ολυμπιακού στη μεσοεπιθετική γραμμή- αλλά ο Μπρούνο έχει ακόμα την ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού μέσω της παρουσίας του στις προπονήσεις και να αποτελέσει μια… εσωτερική μεταγραφή!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Τσιμίκας και Ποντένσε; Αυτός τρέλανε όλη την Ευρώπη με Μπάγερν – Τρελή βόμβα στον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags