Facebook Pixel Βόλος - ΠΑΟΚ: Ατάκα που θα συζητηθεί από τον Φεράντο για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ
| 2019-10-26 22:56:00

Ατάκα που θα συζητηθεί από τον Φεράντο για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Ατάκα που θα συζητηθεί από τον Φεράντο για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ

Πότε έμαθε ότι δεν θα παίξουν στο ματς του Σαββάτου;

Βόλος - ΠΑΟΚ: Ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ (0-2), τόνισε πως την Πέμπτη ενημερώθηκε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δανεικούς παίκτες από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

"Θα σας πω απλά πως την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν ένα πρόβλημα για μένα. Αλλά αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά όπως για παράδειγμα ο Τσίκα να κάνουν καλή εμφάνιση και να μου αποδείξουν ότι μπορώ να τους υπολογίζω.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Αντίθετα προσπάθησαν πολύ αφού αναγκαστήκαμε με βάση τις απουσίες που είχαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που συνήθως αγωνιζόμαστε" τόνισε σχετικά.

Ο προπονητής του ΝΠΣ αναφέρθηκε και στο πού κρίθηκε η αναμέτρηση: "Στην ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και αυτό φάνηκε και με τον κόσμο που ήρθε να τον δει. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που δεν συγχωρούν τα λάθη. Εμείς δεν τα αποοφύγαμε, το πληρώσαμε και ήρθε η ήττα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags