Facebook Pixel ΑΕΚ - Βόλος: Υπάρχει κάποια μορφή συμφωνίας ανάμεσα στον Βόλο και τη Νιούελς για το μέλλον τού Χοακίν Τόρες
| 2019-10-27 14:00:00

"Συμφωνία για Τόρες - Μία ανάσα από την Μπενφίκα - Ψήνεται η ΑΕΚ - Δεν το έχει καβαλήσει..."

του Γιώργου Κτενά
"Συμφωνία για Τόρες - Μία ανάσα από την Μπενφίκα - Ψήνεται η ΑΕΚ - Δεν το έχει καβαλήσει..."

"Deal με +2 εκατ. ευρώ". Αποκαλύψεις Βολιώτη στο sportdog.
 

ΑΕΚ - Βόλος: Υπάρχει κάποια μορφή συμφωνίας ανάμεσα στον Βόλο και τη Νιούελς για το μέλλον τού Χοακίν Τόρες, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στο sportdog ο Κώστας Παπαγεωργίου, με αφορμή το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αργεντινό εξτρέμ.

Άριστος γνώστης των θεμάτων που αφορούν τον Βόλο, ο Κ. Παπαγεωργίου συμπλήρωσε ότι η Μπενφίκα είχε φτάσει πολύ κοντά στη συμφωνία για την απόκτησή του, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη έλλειψη που έχει η Ένωση στα εξτρέμ.

"Υπάρχει συμφωνία για τον Τόρες - Γι' αυτό δεν πήγε στην Μπενφίκα"



"Από τη Νιούελς είχαν πει ότι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη, αλλά γενικά τον πιστεύουν πάρα πολύ στην ομάδα του. Οπότε δεν θα ήθελαν να δώσουν δυνατότητα στον Βόλο και σε όποιον Βόλο να τον αποκτήσει με λίγα χρήματα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον δώσει κάτω από 2 εκατ. ευρώ και δεν θα τον δώσει με λιγότερα χρήματα η ομάδα του. Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, υπάρχει κάποια μορφή συμφωνίας για τον παίκτη. Υπάρχει ανοιχτός διάλογος με τη Νιουελς. Ίσως υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης επειδή του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη από τον Βόλο. Το επιβεβαιώνει η ομάδα τού Βόλου δηλαδή ότι υπάρχει κάποια συμφωνία", σχολίασε αρχικά ο Κ. Παπαγεωργίου για τον Τόρες και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την καριέρα του:

"Είχε φτάσει ένα βήμα από την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2018, αλλά χάλασε η μεταγραφή λόγω μανατζερικών υποθέσεων. Είχαν κριθεί πολλές οι απαιτήσεις της ομάδας του, με αποτέλεσμα να μείνει στη Νιούελς, αλλά δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής. Κάπως έτσι έφτασε το καλοκαίρι του 2019 να έρθει στον Βόλο".

"Γάτος ο μάνατζέρ του - Χάλια στα εξτρέμ η ΑΕΚ"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΑΕΚ τον έχει ψηλά στη λίστα της. Υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση στον Βόλο;

"Εννοείται ότι αρέσει στην ΑΕΚ. Βέβαια η ΑΕΚ κοιτάζει παίκτες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι προχωρημένη η υπόθεσή του. Δε νομίζω ότι θα έχει ρόλο ο Βόλος αν τον θέλει η ΑΕΚ. Θα μιλήσει με τη Νιούελς. Δεν έχει ακουστεί άλλη ομάδα που να ενδιαφέρεται, για την ΑΕΚ ακούστηκε μόνο. Αλλά μην εκπλαγούμε αν υπάρξει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό, καθώς ο ατζέντης του παίκτη έχει σημαντικές διασυνδέσεις". 

Ο Βόλος είναι μικρή πόλη. Πώς είναι η παρουσία του εκεί;

"Φαίνεται ότι είναι χαμηλών τόνων, δεν έχει προκαλέσει για το οτιδήποτε. Ούτε το έχει καβαλήσει, όπως λέμε. Και στην πόλη που κυκλοφορεί, περνάει απαρατήρητος. Δεν το παίζει σταρ. Είναι ένας γρήγορος εξτρέμ, που πάνω στη γραμμή αποδίδει καλύτερα και για αυτό τον θέλει η ΑΕΚ (στα εξτρέμ της είναι χάλια), που ξεχωρίζει στον Βόλο". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι - Θα ξενερώσουν οι ΑΕΚτζήδες - Απίθανο ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags