Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Βαρούχας για ντέρμπι: "Σωστό το 1-0 - Ήταν χέρι του Γκιλιέρμε - Δεν υπάρχει πέναλτι στον Βράνιες"
| 2019-10-27 22:23:00

Βαρούχας για ντέρμπι: "Σωστό το 1-0 - Ήταν χέρι του Γκιλιέρμε - Δεν υπάρχει πέναλτι στον Βράνιες"

Sportdog Team
Βαρούχας για ντέρμπι: "Σωστό το 1-0 - Ήταν χέρι του Γκιλιέρμε - Δεν υπάρχει πέναλτι στον Βράνιες"

Πού έκανε λάθος ο επόπτης; Ήταν καλή η διαιτησία;

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τη διαιτησία του Πορτογάλου Ζορσέ Σόουζα στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης (2-0) τόνισε πως ήταν πολύ καλός και ότι οι περισσότερες αποφάσεις του ήταν σωστές.

Μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως το 1-0 του Ολυμπιακού μέτρησε σωστά, καθώς δεν υπάρχει οφσάιντ ούτε στον Σουντανί ούτε στον Σεμέδο, ενώ για το γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε από το VAR, σημείωσε πως ήταν σωστή απόφαση.



Ο Βαρούχας ανέφερε χαρακτηριστικά πως το γκολ σωστά ακυρώθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό και συμπλήρωσε ότι πως υπάρχει φάουλ και ότι σωστά ακυρώθηκε για χέρι του Γκιλιέρμε.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι για χέρι, στο σουτ του Τσιμίκα που σταματάει με το σώμα ο Βράνιες στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως πριν από το γκολ ο επόπτης έχει σηκώσει λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ σε Ποντένσε, σε μία φάση που το σουτ του Πορτογάλου κατέληξε κόρνερ.\

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Μαρινάκη με Ολλανδό παικταρά - Έτσι θα "γκρεμίσει" το αεροδρόμιο - Κάνει 20.000.000!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags