Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασε ο Αλμπάνης: "Δεν υπάρχει δικαιολογία - Αυτό ήταν το πρόβλημα μας - Δεν τα καταφέραμε"
| 2019-10-27 22:40:00

Ξέσπασε ο Αλμπάνης: "Δεν υπάρχει δικαιολογία - Αυτό ήταν το πρόβλημα μας - Δεν τα καταφέραμε"

Sportdog Team
Ξέσπασε ο Αλμπάνης: "Δεν υπάρχει δικαιολογία - Αυτό ήταν το πρόβλημα μας - Δεν τα καταφέραμε"

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ μετά το ματς.

Superleague: Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι Ερυθρόλευκοι του επηρέασε.

Τόνισε όμως πως δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό, ενώ υπογράμμισε ότι προσπάθησαν να βάλουν στην κόντρα γκολ στον Ολυμπιακό αλλά δεν τα κατάφεραν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το γρήγορο γκολ: "Στο επίπεδο αυτό έτσι είναι τα πράγματα. Μια στιγμή αδυναμίας σου κοστίζει. Το γρήγορο γκολ μας επηρέασε και χάσαμε την συγκέντρωση μας για αρκετή ώρα. Η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια χάσαμε κάποιες ευκαιρίες".

Για το τι έφταιξε σήμερα: "Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι ερχόμασταν δεύτεροι στις μονομαχίες. Σε τέτοια ματς αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και δείχνει πολλά. Σίγουρα επηρεαστήκαμε από το γρήγορο γκολ αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Επίσης είχαμε αρκετά κενά διαστήματα και αυτό φυσικά μας κόστισε. Τα καλά διαστήματα ήταν λίγα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε στην κόντρα γκολ στον Ολυμπιακό αλλά δεν τα καταφέραμε."

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι στο -8: "Σίγουρα η διαφορά αυτή δεν είναι μικρή αλλά με τα πλέι οφ το πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags